anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa imi sterg un accont pe webkinz? Am doua si vreau sa-mi sterg unul.

12 răspunsuri:
| Neylin a răspuns:

Momentan am gasit pe site optiunea de a reseta un cont (nu stiu sigur ce inseamna) : http://customerservice.webkinz.com/cs/ro_ro/ai.php (click pe "Pot sa-mi resetez contul? "). Am avut si eu cont, dar fara sa adopt animalute(fara codurile acelea) si stiu ca la un moment dat mi-a expirat contul sau ceva de genul, si pentru a continua sa joc trebuia sa adopt un animal. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Alëxąndŕą a răspuns:

Nu merge da poti sa uiti de le thinking S-au damil mie sa il dau lu varamea ca ea nu-si ea webkinz ia-m dat eu unu si a pierdut fluturasu cu codu merge si fara cod secret ca are un cont de proba bani are 7971 Nu mai conteaza

| bpododo a răspuns:

Nu se stie dar daca nu il folosesti damil mie te rog?

| fataroz a răspuns:

Dami un cont de la webkinz mie pe adresa mea de mess lemian_diana ca i trebuie la verisoara

| fataroz a răspuns:

Dami un cont de la webkinz mie pe adresa mea de mess lemian_diana ca i trebuie la verisoara mea

| fataroz a răspuns:

Dami un cont de la webkinz mie pe adresa mea de mess lemian_diana ca i trebe la verisoara mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu deloc. Speram sa aflu de aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai v-i l-as da da nu pot ca nu e cu cod e simplu.de inceput.

| AAandreeaAA a răspuns:

Nu il sterge pe al doilea! damil mie mai bine zi usernameul si parola

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! nu poti am incercat cunosc pe cineva de la webkinz si nu poti. PA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, eu mi-am facut un cont, apoi mi-am facut un alt cont si acum regret pentu ca nu stiam cu sa imi bag 2 webkinzi pe un cont.
daca stie cineva sa trimita pe acest site!

| Karelia123 a răspuns:

Va dau eu contul meu beatrice187, parola:andra123

Întrebări similare