| JammyBrooks a întrebat:

Cum pot sa ma linistesc putin?
Tatal meu trebuie sa plece din nou la munca in strainate,si mie imi este foarte greu adica parintii mei sunt despartiti si il iubesc mai mult pe tata, cu toate ca stau la mamasadDe cand staiu ca sambata trebuie sa plece plang incontinuucryingcum pot sa ma linistesc? Va rog nu mai rezist, imi vine sa iau un cutit in mana si sa imi pun capat zilelorsad

5 răspunsuri:
| JammyBrooks explică:

Nu pot mereu cand aud numele lui sau ceva legat de el plang! Nu pot sa ma linistesc!

| unknownn a răspuns:

Pentru maruntisuri din astea iti pui capat zilelorlaughing? Si eu care credeam ca ce mi se intampla mie e uratstraight face

| Flaviucu a răspuns:

Vorbeste cu cineva drag iubitu, o pritena foarte buna sau un amic foarte bun care te intelege. Incearca sa te descarci spunandu-le problemele tale. O sa te simti mai bine :*

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Treci peste asta, tine legatura tot timpul cu tatal tau. fa niste postere si felicitari cu poza lui ca sa iti aminteasca de el. nu te ingrijora, chiar daca el va pleca in strainatate el va fi mereu langa tine. cand ai o problema sa ii zic lui ca el sigur te va auzi, nu mai iti fa griji.
funda?

| Differentx13 a răspuns:

Hei. Știu cum te simți, și eu am fost în aceeași situație. Stai liniștită, cum să te sinucizi, Doamne ferește straight face. Tatăl tău se va întoarce, nu e un capăt de lume, el muncește pentru tine. Când pleacă, ține cât mai mult legătura cu el. De exemplu, eu vorbesc cu tata în fiecare seară la telefon sau pe mess, ai putea face și tu la fel. Totul va fi bine :*.