Sunt cam in aceeasi situatie ca tine doar ca eu vreau caine. Uite ce iti propun:de fiecarea data cand vine vorba de pisica tu sa le amintesti cat de responsabila ai putea fi, doacumenteaza-te de pe net sau din alta parte cum trebuie sa ai grija de o pisica si vorbeste-le lor despre asta ...arata-le ca stii despre ce e vorba, si ai mai putea incerca ceva...propune-le parintilor tai sa luati la voi acasa pisica matusii tale iar tu sa ai grija de ea,sa fie ca un test pentru tine,si asa poate ii convingi cat de responsabila ai putea fi. Sper ca te-am ajutat. P.S.:daca incerci varianta cu luatul pisicii la tine acasa, oricat de greu ar fi, oricat de rau te-ai descurca sa nu le arati si sa nu le spui lor asta.
Pai eu mi-am dorit foarte mult o catelusa si nu a fost de acord pana cand am merss sa o vizitam de cateva ori si asa s-a atasat de ea acum o iubeste enorm doarme cu ea in pat stiu cam nedrept dar in fine ideea e ca te-ai putea duce cu ea sa o vedeti daca nu merge asa fa ceva frumos pentru ea cumparai ceva fa curat fi cuminte si fa tot ce zice ea asa o am eu acum pe Caela si cei 5 catei ai iei multa bafta sper sa i convingi la mine asa a mers
Emma da ma crezi am incercat asta cu motanul matusii mele si nimicdaca le-as spune ce bine e relatia copil-animalut ar fi perfect...dar din pacate nu-i asa.
Eu as zice sa renunti la o pisica pentru ca face multe daune. Accepta un harciog, porcusor de guineea sau ceva de genu. Osa ti fie mult mai usor de curatat dupa ei, am si eu un porcusor si miroase dupa o zi.
Biancaveve întreabă: