Salz, uite aici niste sfaturi.In primul rand trebuie sa ii oferi atentie, iubire si afectiune.Pt a putea sa il inv sa seze:ii spui cuv,, Sezi!'' pe un ton mai dur si il repeti in timp ce il pui in pozitia corespunzatoare. Daca ai probleme cu facutul in casa:il certi, il pedepsesti, nu il bagi in seama in si cazul in care stai la casa si ai curte il scoti afara si il lasi acolo cateva min! cand te asc sau face ceva bine sau stiu eu ce il recompensezi(eu ii dadeam cainelui meu ciocolata de caini). Cu saritul pe musafiri:un obicei foarte prost, ai grija sa nu se intample.Asteptarea:sa il inv sa astepte sa nu fie nerabdator.Se spune despre unii caini ca daca ii lasi in ziua de luni sing acasa innebunesc, turbeaza.Statul sing. acasa:trebuie sa se obisnuiasca pentru ca nu o sa poti sa stai toata viata langa el! cand ramane acasa sing. mai mult timp lasa-i apa si mancare la indemana.Cam astea sunt importante. Ceva fundita? pls
Trebuie sa stai mult cu iel si sa-l inveti jos culca etc bafta
merit funda pls pls
Incearca sa il premiezi cu un biscuite sau ceva cesti cai place si incearca daca vrei sa faca ce ii spui de exemplu spune'i sezi si apoi pune-l tu cu forta sa seada si dupa cateva ori se invata si asa sa faci si cu celelalte lucruri numa sa ai grija cu premile ca daca ii dai prea multe nu o sa mai faca ce i spui numa daca ii mai dai ceva trebuie sa is stimulezi doar putin la inceput. Eu asa am facut cu cainele meu si a mers. Nu pot garanta ca o sa reusesti depinde de personalitatea fiecarui caine
Cu muulta rabdare
daca e pui cu atat mai bine
il inveti sa faca ceva.de exemplu sa dea labutza si d fiecare data cand o face il recompensezi cu ceva
Ai putea sa ti_l dresezi uitandu-te la cezar si caini de la national geografic
Pai incearca sa il rasplatesti cand face ceva, invata-l sa le faca dupa gesturile tale (de exemplu daca bati cu palmele pe genunchi el sa stie ca trebuie sa sara sau nu stiu ce) funda plzz