Te duci la ea si ii spui: Femeie or iei catelu ori iti iei talpasita din casa)
Aratai ca esti responsabil/a, ca poti sa ai grija de un catel chiar si daca stai la bloc
Ce parere ai daca i-ai spune ca esti responsabila, spune-i sa aiba incredere in tine... spune-i ca o sa il iubesti mult si ca vei avea grija de el si spune-i ca iti doresti foarte mult asta de ziua ta cred ca o sa mearga
Pai:in primul rand demonstreaza intr-un fel ca esti responsabil...dar nu incepe sa te lingusesti deoarece in general parinti se prind daca e vorba de asta, incearca sa fi tu insuti si sa actionezi intr-un mod matur
Succes!
Eu stau la casa...e cam greu cu cateii dar am convins-o pe mama sa am unul.O sa am rasa Shitzu.Stiu oare cum il tin eu pe acel shitzu?
Si a doua intrebare:Cred ca pentru.bloc ar fi bine:Shitzu, Bichon, Chuuaua(nu stiu cum se scrie) dar acestea sunt rasele principale
Intr-adevar, mama ta are dreptate pentru ca este un chin sa tii un caine intr-un apartament si pe deasupra este o mare responsabilitate. Incerca sa o convingi pe mama ta spunandu-i ca tu vei avea grija de el si ca il vei scoate tu afara, etc. Dar binenteles, tine-te de promisiune!
Pai depinde ce rasa e:daca vrei sa nu lase par deloc incearca un schnauzer pitic