Hey. fara suparare dar stiai ca daca ea nu era minora poate sa faca puscarie?
nu trebuie in nici un caz sa pedepsesti cainele...prin bataie.
Ele sunt animale. noi, oamenii, superiorii lor trebuie sa ii protejam! nu sa-i pedepsim!
ce poti sa ceri de la un caine? el nu gandeste a si un om.si voi 2 ar trebui sa va dati seama de asta!
daca cainele face prostii poti sa te prefaci ca esti suparata! animalele sunt foarte receptive si inteleg atunci cand au gresit!
daca si tu te iei dupa verisoara ta... asta inseamna ca amandoua sunteti 2 "destepte".
Ai grija de caine.
xoxooo, mary
Ia lesa de la verisoara ta si da-i si ei cateva peste fund, se va uita la tine nedumerita si te va intreba, de ce, tot asa se va uita si cainele la tine nedumerit...ai primit raspunsuri foarte bune, aplica-le, iar verisoarei tale chiar da-i vreo doua lovituri cu lesa pentru ca bate cainele...Doamne, de ce dai la toate animalele caini?
S-ar putea ca peste ceva timp cainele sa prinda frica de lesa si sa nu mai vrea sa iasa afara in lesa... asa ca sa aiba grija. Nu recomand bataia pentru ca ii poti dezvolta comportamentul agresiv. Ca sa il inveti sa nu mai roada mobila da-i altceva de ros (un os, o jucarie, un pantof care nu-l mai folosesti ). Daca fuge dupa pisici nu-i mai da drumul din lesa (decat daca exista in zona ta parcuri speciale pentru caini).
Nu il bate
cearta-l mereu
arata-i cu degetul ce prostie a facut
daca roade mobila inseamna ca e pui si e normal
du-te si cumparai o mingie ceva de genul sa roada ceva
un os... el simte nevoia sa roada nu neaparat mobila
nu il bate
tie iti placea cand te bateau parinti?
Proast-o CUM O POTI LASA SA BATA CAINELE, al meu cand roade mob ii pun repede i gura jucarioara si cand fuge dupa pisici.SI CE? il astept, s e intoarce oricum la mine si daca faca in casa il stropesti cu putina apa si il duc la locul unde ar trebui sa faca si asa s-a invatat
Nu il pedepsi. Un caine este ca si un copil. Uneori neastamparat, dar sensibil.Cumpara-i o jucarie pe care sa o rontaie. Faza cu pisicile este normala, cainii vaneaza pisicile.Asa i-a facut natura, nu trebuie sa le interzici asta. Daca face ceva corect, dat-ii putin din mancarea preferata, astfel el va sti ca a facut bine.Eu am incercat sa ma joc cu cainele unei prietene. I-am spusa-mi mingea! M-am uitat in ochii lui, cu rabdare si m-a ascultat.Incearca si tu asta.
Nu pot sa cred ca nu ai inima! tu sti ce simte bietul catel cand il lovesti?! ia da-ti si tu cateva! iti place?!
Tudose_Bianca_1993 întreabă: