| AlexTroll a întrebat:

Cum pot sami dresez cainele(astea usoare mars, sezi, vino aici, adu batul) el are 3 ani si e pekinez (nu stiu exact daca e de rasa) si nu ma asculta deloc orice i-as spune, funda cine imi spune cum sa-l educ

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Ca sa inveti un caine sa faca anumite trucuri, gesturi etc va dura o perioada de timp, sa zicem: o saptamana (daca exersezi cu el in fiecare zi cate o ora-doua)
Un caine va fi mai activ si mai fericit daca il dresezi in aer liber. L-ai putea duce in parc sau undeva mai retras unde nu intra in contact cu multi caini si oameni deoarece ii va distrage atentia.
Cand te duci cu el asigurate ca ai la tine o punguta cu: biscuiti, carne fiarta, hrana uscata pentru caini etc.
Cand ai ajuns la locul in care doresti sa il inveti il pui in fata ta, repeti cuvantul sezi, pui mainile la el pe spate langa fundulet si impingi sa se puna pup dupa care stai dreapta si ii dai recompensa ( nu uita s repeti cuvantul SEZI )
Si vei face la fel si cu Culcat doar ca atunci il intinzi pe jos (nu uita sa-i dai recompensa si sa-l feliciti)
Dupa un anumit timp el va invata si nu va mai necesita de recompensa.
Succes! happy

| AlexTroll explică (pentru MeimeiPinguinu):

Mersi! imi spui te rog cum sa fac sa vina la mine? tot cu recompense sau mai este vreun mod? iti dau funda

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru AlexTroll):

O chemi la tine si ii arati ca ai recompensa in mana. Poti tine o gustare sau doar sa te prefaci ca ai ceva in mana.Ai putea sa te pui pup ca sa fii la nivelul lui cand vine la tine iar apoi te ridici in picioare.
Poate ca chemarile tale sa esueze de cateva ori dar cu timpul va veni, nu este foarte usor dar nici imposibil happy

| AlexTroll explică (pentru MeimeiPinguinu):

Ti-am dat funda, mersi de ajutor

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru AlexTroll):

Cu multa placere, daca mai ai intrebari sau ai nevoie de sfaturi nu ezita sa-mi scrii!
Multumesc pentru fundita.
Pupici si Noapte Buna kiss!

5 răspunsuri:
| Caramelll a răspuns:

I-ai putea da recompensa cand face ceva bine.