Numai cu o deratizare generala in toata locuinta, mentinerea ordinei si curateniei.
Mentine curatenia in baie si creeaza un climat uscat. Foarte multe insecte agreaza umezeala (igrasia). Pentru combaterea acestora i-ti recomand prafuiri cu MOSPILAN sau VICTENON (plicuri cu praf, care se gasesc in magazinele de seminte sau de protectia plantelor) sub cada si pe marginile pardoselei, fara probleme pentru catel.
Vezi de unde vin gandacii, poate e vreo gaura mica prin perete sau vin pe geam, sunt din aia ce arata ca gongile dar zboara.In primul caz, acopera toate gaurile suspecte si omoara-i pe aia ce au venit deja.Sau zi-le parintilor sau prietenului sa o faca daca tie ti-e greata de ei . Daca vin pe geam, pune o plasa din aia anti insecte. Daca nicicum nu merge, fa rost de ceva praf insecticid dar ai grija sa nu mai intre catelul in baie cata vreme scapi de gandaci.
Daca stai la bloc gandaci merg in baie dupa tevi, asa merg si prin bucatarie cred ca te referi la gandaci aia mari negri si mie imi este frica de ei dar eu iau un papuc repede si ii omor, du-te la veterinar si spune-i sa iti de-a un dezinfectant de gandaci, nu costa chiar foarte mult, iar daca stai la casa poate ai vreo spartura si vin de acolo ca se inmultesc ca dracu-l ai grija de catelus sa nu manance vreun gandac din ala scarbos.Ai grija
O metoda deloc toxica pentru animalutul tau si pentru tine este deparazitantul pentru animale Regent, il gasesti in farmaciile veterinare, nu are miros. Dizolvi o fiola in 5l de apa, pulverizezi sau speli cu mopul casa.
Pai trebuie sa te duci la farmacie si sa il intrebi pe farmacist pentru ca el stie!
O deratizare generala ar fi de folos.
Sau... pui o bomba in baie si la sfarsit spui ''The bomb has been planted''
Cumperi o fiola de regent de la farmacie agricolveterinara (au si unele umane)e cam 3, 4 lei, pui toata fiola in 8 litri de apa si torni cate putin pe unde vin, colturi, dulapiore, pe canal
scapi pentru totdeauna
pe mine m/a invatat o farmacista