anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti dresa un caine sa nu mai latre incontinuu? am un amstaff adus de cineva. Aparent a stat pe strazi aproximativ un an. Dar latra si plange mereu cand nu ii convine ceva. Il bag in casa, plange ca vrea afara, ca se plictiseste, il scot afara, vine si latra la usa. Nu conteaza daca tipi la el, il ignori, ii vorbesti ferm, pur si simplu nu tace pana te duci la el. Am incercat tot ce mi-a trecut prin mine. Nimic nu merge.

Răspuns Câştigător
| Vikaa a răspuns:

Fiind un caine matur,cu experienta pe strada e greu de remediat,numa daca ii lasi usa deschisa sa intre cand vrea si sa iasa cand vrea, alta solutie nu e.Un caine ce a stat multa vreme pe drum ii va convine sa ramana acolo, pentru ca are anturajul acolo, acolo a mancat, acolo a dormit.Pana il educi tu poate dura mult, numa daca mergi cu el la dresor.

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

"Tot ce mi-a trecut prin minte" nu inseamna dresaj, ci ghicit si e fix hei-rupism de-asta romanesc care nu merge cand discutam de animale. Si nici de oameni, dar e alta poveste aia. https://www.youtube.com/watch?v=1oDGa2yPb2g - pentru inceput