| xblumix a întrebat:

Cum Prind Zebrele Australiene daca le dau drumul prin dormitor?happyFunda pentru un raspuns corect
Vreau mai multe raspunsuri cu seriozitate

Răspuns Câştigător
| SweetLikeaLemon a răspuns:

Pai ori astepti pana intra singure in colivie daca li se face foame (adica papagalii asa fac, cred ca si zebrele australiene intra singure daca li se face foame, asa e logic), sau, daca e noapte, stingi lumina si le prinzi. Da vezi sa nu inceapa sa zboare cand e intuneric si vrei sa le prinzi, pentru ca se pot lovi de lucruri si se ranesc. Si ar mai fi o solutie, daca stau pe suprafete plane gen pat, masa, birou etc, le poti prinde cu un tricou, o bucata de panza, etc, le-o arunci peste ele ca sa ramana dedesubt si sa nu poata sa iasa.

4 răspunsuri:
| Alina140663 a răspuns:

Nu sti ce mananca? ei bine te pot ajuta eu [si nu am neaparat nevoie de funda pentru am vazut ca ai dato] deci in primul rand eu le am de mult timp si stiu tot ce e de stiut despre ele:
ele mananca mancare speciala pentru ele din pet-shop
dar cred ca te refereai mai mult la alimente ca fructe si legume deci:
leguma: aler mele le place foarte mult varza castravetele [curatit] patrunjeelu[ il adora] si multe altele pe care o sa le descoperi uh pentru ca depinde de fiecare pasare da uh incearca cu arice leguma pe care o ai in casa laughing
fructe: mar, banana portocala[ dar o cureti de pielite aia] si mai multe. in general le plac mai mult fructele decat legumale pentru ca sunt dulci dar te sfatuiesc sa le obisnuiesti mai mult cu legume
p.s.: pentru ca le ai de o zi nu o sa manance fructe si legume deoarece in pet-shop nu le dau decat seminte dar uh incearca si sa nu lipseasca nuciodata din colivie aceste verdeturi chiar daca nu se vor atinge de ele pentru ca intr-un final vor manca din ele [la mine pana le-am obisnuit a durat un an, dar acum mananca orice]
te sfatuiesc sa le dai si trifoi dar sa il speli bine si sa il lasi sa se usuce inainte de al baga in colivie
sa nu le dai alcool, ciocolata [dar de fapt nici un fel de dulciuri], paine [ sa nu le dai ca le omori, ca eu am patit-o si veterinarul a zis ca din cauza painii] si lactate
incearca sa iei coji de ou, sa le speli, sa le lasi la uscat si apoi sa le maruntesti in bucati foarte mici.si sa le pui in colivie pentru calciu [tot recomandarea veterinarului]
daca vrei sa imi mai pui arice intrebare iti dau id meu alina_denisa98

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Lasi colivia deschisa si le pui inauntru niste mancare despre care stii ca le place foarte mult.

| xblumix explică:

De fapt prin dormitor

| xblumix explică:

Da un raspuns bun dar le am de ieri si nu stiu ce mancare am dar iti dau funda big grin