| Cimbia a întrebat:

Cum reusesc sa-i conving pe ai mei sa-mi iau cat mai repede un hamster? Am citit multe despre ei si sincer cred ca as putea sa am unul.

5 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Poti sa incerci sa le demonstrezi ca poti avea grija de un hamster.Le poti arata poze cu el, apoi sa spui :,, Uitatzi ce dragalas e!''. Poti sa le mai spui ca un hamster nu este greu de ingrijit si ca iti vei organiza timpul cu el! Succes!

| blackangel_7400 a răspuns:

Păi aratăle că eşti responsabilă şi avantajele de a avea un hamster. Strânge bani şi zile că îl cumperi din banii tăi.

| gyna201 a răspuns:

Ii poti informa pe ai tai in legatura cu cate ceva despre hamsteri ca sa se convinga ca nu sunt dificili...hamsterii nu mananca foarte mult, le poti face curatenie si o data pe saptamana, dar in schimb au nevoie de apa proaspata in fiecare ziwinking poti sa le promiti ceva in schimbul obtinerii unui hamsterwinking mult succes!

| justme_9740 a răspuns:

Poti sa le spui ca te simti singur/a si ai nevoie de un animal de companie...sa le spui ca o sa ai grija de el si o sa ii faci curatenie in cusca, ca o sa il hranesti si pe deasupra nu face nici mizerie in casa(un caine sau o pisica ar lasa par sau altceva) un hamster nu este nici scump si nu mananca mult. Succes! happy Sper sa ii convingi pe ai tai.tongue

| aLeXuTzAXoXo a răspuns:

Dintr-o gluma am primit un porcusor de guinea nu stiu ce e greu