Am ajut si eu unul, trebuie sa schimbi rumegusul o data la 3-4 zile maxim pentru ca incepe sa miroasa foarte urat. Sa ii pui apa in fiecare zi si mancare din aceea cumparata speciala, si desigur legume. Al meu adora castravetii, morcovii si salata. Sa nu uiti de fructee, ii poti pune o bucatica de mar/para (fara citrice) in cusca la el, va fi foarte bucuros. Din cand in cand il poti lasa sa se plimbe in camera ta (eu asa faceam dar uneori isi facea nevoile si trebuia sa strang dupa el) dar sa il supraveghezi deoarece poate avea intentia de a roade firele. Porcusorul meu avea o pernuta langa cusca iar cand ii dadeam drumul afara el se intindea sus pe pernuta, ii placea foarte mult. Pacat ca a murit
Ai grija ca sunt foarte sensibili la zgomot, nu da muzica la maxim!
Nu il pune in curent deoarece racesc foarte repede si tu nu iti poti da seama cand e bolnav, te poti trezii cu el mort! O data la 2 luni eu ma duceam la veterinar unde ii facea control si ii taia unghiile, deoarece cand il luam in brate ma zgaria foarte tare, si este incomod cu pentru el cu unghiile mari. Sa iti traiasca cat mai mult si sa te bucuri de el!
Buna.
Pai, am avut si eu un porcusor de guineea! Trebuie sa ii pui numai talas, si sa il schimbi macar odata la 2 zile, altfel incepe sa puta si sa faca viermi .Si sa nu uiti de apa,sa aiba apa, da, si mancare. Daca (,) chiar vrei sa fii un stapan bun, trebuie sa il ingrijesti cu pasiune .
Sper ca ti'am fost de folos!
Ceaaau.
alinamoise66 întreabă: