Fă-ţi poze gol şi pune-le pe Facebook şi polui link şi aici. Garantat devii popular.
Fa-te dealer de legale sau ilegale ...vinde iarba distribuie, ia-ti trancan, joaca in cazino sume mari din banii obtinuiti, baga-te in combinatii nasoale si dubioase) si ai sa fi popular..Glumesc.Fa-ti o poza in oglinda cu noul iphone 5 )
Ba, frate nu conteaza cum te inbraci nu conteaza cum aratii. trebuie doar sa le dai tuturor verde'n fata si o replica de i lasi masca o pereche de ochelari si te-ai scos gogule
Ca să devii mai popular, trebuie să fii în primul rând TU. Nu să faci anumite chestii care să nu-ți facă plăcere. Poți începe prin a îți face prieteni mai mulți, a ieși cu ei în oraș, a te distra, a fi amuzant și în primul rând a-i ajuta pe cei din jur (dar ai grijă pe cine, nu toți apreciază). Sau apucă-te de vreo activitate care să te facă renumit la tine în oraș. De preferat un sport sau ceva, nu de un consum al drogurilor.
Dar ca un sfat: Nu în popularitate constă viața, important e pe cine ai alături. Dacă ești popular, mulți îți vor fi prieteni doar când au nevoie de tine.
Crede-ma ca n-ai vrea sa devii. Toti sar pe tine de exemplu faza asta e la mine, cam toti din oras se uita la naruto si imi zic ca seman cu Sasuke mai ales fetele sar pe mine ca pe trambulina si nu e misto treaba asta sa stii.
Eu am devenit popular prin batai cand eram pe a 5 asa ma bateam cu aia de a a8 de eram dracu.Mai ii bateam mai ma bateau da asa ii viata nu poti sa dai fara sa primesti.Fi smecher arata-le la toti ca nu tie frica de nimeni si de nimic eu asa fac nimeni n-are curaj sa comenteze cand comenteaza nu mai zici nimic direct un pumn in cap si dupa il pui in genunchi si il pui sa-si ceara scuze eu asa fac .Da trebuie sa fi dur sa nu arati frica daca esti handicapat si te temi de toti fetelor le plac cei tari nu cei fraieri care n-au nici un pic de curaj in ei.
Iti tai o mana sau un picior, saruri o fata
in fata prietenilor, iti rupi capul, te besesti in public, te certi cu lumea in fata prietenilor etc.
Funda?