| Arisia a întrebat:

Cum sa hrănesc pisicile sugare?

Răspuns Câştigător
| Anonimaams a răspuns:

Buna, acum 4 ani, am avut niste puiuti de pisicuta, iar mama lor a murit la nastere :'(. Am citit si comentariu anterior, dar nu prea sunt de acord. SUnt niste pui prea micuti sa stie sa traga din biberon, sunt obisnuiti cu mamica lor, iar din biberon nu vor stii sa traga, deoarece si eu am incercat sa ii hranesc cu biberonul, dar sa trecem la subiect, pentru inceput, nu le lua lapte din magazin! Daca vrei sa ii hranesti cu lapte, eu iti sugerez laptele praf * sau pudra, nu mai stiu exact cum era *, acesta fiind sugerat de doctorul veterinar. Si dupa tot de la farmacie, iei siringi de 10 ml, evident ca arunci acul. Dupa ce prepari laptele, umpli o siringa si o bagi un pic cu forta in gurita pisicutei, si incepi sa apesi pe piston. La inceput vor manca fortat, 2-3 zile, dar te asigur ca dupa ce vor incepe sa simta gustul laptelui, si vor stii cu ce au deaface, vor incepe chiar sa si traga din siringa.App, poate la inceput, deoarece vor refuza laptele, fiind obisnuiti cu al mamei, nu il vor inchiti, iar aceste va curge pe jos, sau pe tine, sa folosesti servetelewinking Succes la hranitul motaneilor

| Arisia explică (pentru Anonimaams):

Mulțumesc! In sfârșit liniște și pace, au adormit sătui. Înainte mă chinuiam o grămadă mai ales că sunt trei, și au început deja să sugă singuri din seringa.Din nou îți mulțumesc pentru ajutorul acordat

| Anonimaams a răspuns (pentru Arisia):

Cu placere :*

5 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Cu lapte! Pui în pipetă şi le dai!

| PepsiGirl a răspuns:

Poți încerca cu seringa. Și eu am găsit un pui care nu vedea și nu umbla și ii dădeam cu seringa.

| MegSter a răspuns:

Draga Arisia pisicile sugare se hraneste in urmatorul fel ca si pe un bebelus ii dai cu sticla cu biberon laptic asa potrivit sa nu fie rece ca sunt fragile si pot sa se raceasca si ia sticle cu biberon care nu au gaura mare sau care nu au gaura si ii faci tu una mica cu ac 1 sau mai multicele ca sa nu curga pre-a repede sa se inece puisorul de pisica si tine-o pe spate ca si pe un bebelus micut sper ca te-am ajutat si spor la munca