| iuliaiulia a întrebat:

Cum sa-i fac pe parinti mei sa ma lase cu un animal de casa ( Ex: Catel )

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Si asa ar trebui sa ii spui ca Un copil care creste in compania unui animal de casa este mai responsabil, invata de timpuriu sa respecte celelalte vie si odata ce iei cainele te stimuleaza sa te joci cu el sa nu mai stai la calculator asa de mult sau la tv ceea ce bine faci si plimbare si nu esti toata ziua la calculator si tv sau alte lucruri...si ar trebui sa ii spui ca asta e cea mai mare bucurie a ta te face mai bucuroasa mai responsabila happy

8 răspunsuri:
| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Inteleg exact cum te simti.eu stau in aceiasi curte si cu bunicii si cu parintii am (doua case in aceiasi curte), iar bunicii mei nu iubesc de nici un chip animalele.eu imi doresc de cand eram mica, si nici acum nu-l am. tata a promis ca o sa-i convinga el pe bunici mei(sunt parintii lui tata) si mi-a mai promis, cu mana pe inima chiar, ca la vara, daca iau premiu, imi cumpara ce rasa de catlus vreau. dar, pe langa aceasta dorinta, eu mai am un motanel de 6 ani, pe care l-au salvat mama si tata dintr-o punga de plastic, din ghena de gunoi, si o papaglita de 3 ani, mikey.imi tin animalutele in casa mea (a parintilor si a mea) pentru ai proteja de bunici.eu zic asa:spune-le cat de mult iubesti animalele, cat iti doresti, acolo, un prieten, al tau. spune-le ca nu mai vrei nimic de ziua ta de nume sau chiar de cea de nastere.promitele ca vei avea mare grija de el, si plus de asta, un copil pana in 18 ani ce traieste alaturi de un animal, invata sa fie responsabil, grijuliu, milos, si vee cum e sa cresti un copil, intr-un fel(cateii sunt foaret greu de crescut, ca bebelusii). spune-le, promitele, ca iei numai note bune, spune-le cum s-ar simti ca visul lor sa fie spulberat, aratale ca esti responsabila, fa curat in casa si inceraca sa iei o nota doua de 9-10 si poate ii convingi.succes!

| ViVi a răspuns:

Eu am o pisica daca ai stii ce greu am conviso sa mi-a tina dar am facut asa milogeala si am zis ca invat cel mai bine ca am grija de el ca nu gaseste in casa par si ''nevoi'' a stat o zi suparata si scarbita:laughing dar dupa aia cand a vazut cum l-am dresat ca face la tavita...etc happy a inceput sa il iubeasca si sa tina la ealhappyhappyhappy

| EUSIATIT a răspuns:

Vb cu ei si daca reusesti e ok in timp o sa vada si ei ce inseamna un necuvintator care te asteapta cacasa la usa si te simte cind esti suparat etc iti urez succes. eu am catel si la inceput nu am fost de acord. ACum daca s ar intimpla ceva cu el cred ca as fi disperata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate-ar accepta mai usor pesti, sau un canar. Sau poate ar fi util pentru tine sa-ti iei asta. Convinge-i (prin negociere big grin), demonstreaza-le ca poti fi responsabila, si poate, dupa aceea vor accepta. Si eu la 17 ani i-am zapacit pe ai mei, mi-au luat caine. Dupa cateva luni, tata a dat burta jos de la facut miscare (plimbat caine)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ei nu vor greu ii convingi.
Cumpara un catel supper dragut, nu are cum sa il dea afara.
Dar tu sti ce responsabilitati iti aduce un caine? Sti ce cred eu, parintilor le este teama sa iti ia un caine pentru ca ei vor avea grija de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu prima oara inainte sa primesc un caine mam tot rugat de parinti sa mi-l ia pentru ca o sa fiu eu cea responsabila de caine daca i se intampla ceva sper sa ai noroc ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa am niste papagali nimfa dar parinti mei spun ca nu este loc dar eu am gasit, va rog daca avti raspunsuri la intrebarea mea contactati-ma pe id de mesanger cristi_muresan26

| cristina96 a răspuns:

Tocmai acceasi problema am si eu. Imi doresc de un an de zile un catel. Adevarul e ca nu invat peste 9:50 si nici nu sunt foarte ordonata, dar incerc din rasputeri sa ma schimb. In fiecare noapte stau si ma gandesc cu ar fi sa am un caine care sa doarma cu mine in pat.