1)Deseneaza o piseca si pune-o pe frigider (mai multe desene).
2)Minte parinti ca ai un soarece in camera.
3)Daca vor sa puna otrava zii ca e o idee mai buna sa luati o pisica ca sa-l prinda ea
4)Daca zic ca e o mare responsabilitate
promitele ca o sa ai mare grija de ea
5)Daca nu merge incepi sa plangi si roaga-i mult o sa se dea batuti
Incaz daca mai ai avut o pisica e si numarul 6
6)Plangi si zile ca ti-e dor de pisica si vrei alta
Mie imi merge tot-deauna der eu am folosit asta ca-sai conving sa imi i-ea un caine sper ca te-am ajutat
Eu am mai avut o pisica inainte.
Parintii mei stiau ca e o bataie de cap sa ai o pisica pentru ca zgarie, trebuie sa faci curat dupa ea si etc.
Si m-au tinut in amanari si cu scuze tampite pana m-am plictisit eu frumusel si am cumparat o litiera, un sac de nisip, sampon pentru purici si mancare pentru pisici ( Purina ).
Toate pe rand pentru ca al drecu sac de nisip e mai greu decat mine...
Si le cumparasem cand ei nu erau acasa si le ascunsesem unde stiam eu ca nu umbla.
Si am cautat pe net " adoptii pisici " plus orasul meu si am dat de un ghemotoc foarte dulce si am vorbit cu tipa respectiva si in aceiasi zi l-am si primit.
Initial au fost nu si nu dar pana la urma l-am pastrat si ne aduce cate un zambet pe fata.
Desi un pui de pisica e foarte greu de stapanit si trebuie educat pentru ca zgarie, musca in joaca ( desii o face cam tare fara sa-si dea seama ).
Te inteleg! Incearca sa le arati ca esti cu adevarat responsabila, asa isi vor da seama ca in cazul in care vei avea o pisicuta vei curata dupa ea>!
P.S.Roaga-i frumos cu ciresica deasupra!
Daca stati la bloc, nu prea ai sanse. Gandeste-te: par peste tot, pisica peste tot - pe canapea, in pat...
Daca stati la casa, s-ar putea sa iti ia. Daca inveti bine la scoala, poti scoate "arsenalul" de genul: am luat premiul I, merit si eu ceva rasplata...adica pisica! Gaseste si tu un motiv pentru care meriti sa iti ia.
Spune-le ca vei avea tu grija de ea mereu si ca vei invata la scoala foarte bine si ca vei face tu curatenia in casa de la mizeria provovata de pisica, adica vei aspira covoarele, le vei sterge cu carpa cu apa daca pisica lasa necesitatile pe unde nimereste, spune-le ca o vei invata sa faca la litiera si sa nu se urce pe masa.
La mine mama e problema: nu ma lasa cu pisica la bloc! Tata tine cu mine.
Si eu vreau sa imi iau pisica dar mama spune nu si nu... dar tot imi iau.
Ex: La tara am avut o pisica si cand i-am spus mamei ca o aduc la bloc a spus ca o arunca, etc. Dar dupa si ei i-a placut. Asa am facut si cu un hamster, si cu iepurii... si alte multe animale.
nightprinces întreabă: