| feli2000 a întrebat:

Cum sa ii fac baie pisicii fara sa ma zgarie?

12 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Pune putina apa in cada - pune pisica in cada ( dupa ce pui apa ) si las-o putin pana cand nu ii mai este teama de apa

| LifeEndsWithADream a răspuns:

Trebuia sa obisnuiesti pisica sa-i faci baie cand era inca foarte mic. Asa se obisnuia si nu mai era problema la varsta adulta. Acum deja nu cred ca o poti obisnui fara sa te zgarie. Dar daca nu este o pisica de rasa, cu parul mare si pufos nu este nevoie sa ii faci baie. Poti gasit la farmacia veterinara sau la veterinar diferite solutii impotriva puricilor. In rest, pisica se linge toata ziua, adica se spala singur. Succes!

| mariusQ a răspuns:

Ii dai o bata-n cap ca se calmeaza sau hai sa nu lasam problema sa degenereze, il tine alt cineva si tu-l speli.Scuze de prima faza.

Răspuns utilizator avertizat
| felyy a răspuns:

Pai eu cand eram mica aruncam galeata cu apa pe ea laughing. Dar daca ii dai ceva de lucru o sa te lase in pace happy Funditabatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înmoaie un burete in apa, ţine-o de burtică, în aer pe pisică şi spal-o pe spate, apoi pe cap şi pe coadă. Menţionez, nu o băga în apă! Pisicilor le e frică de apă. Când termini, şterge-o cu un prosop moale. Baftă!

| carabinierr a răspuns:

Cu anestezie, dai un diazepan ceva sau 2 -3 calmante

| 13524 a răspuns:

Http://www.sfatuiala.ro/......baie.html. Un sfat : daca pisica nu vrea sa intre in apa nu o forta ca s-ar putea sa te alegi cu niste zgarieturi si muscaturi. Si oricum nu trebuie sa ii faci baie unei pisici pentru ca ea se spala de vreo 12 ori pe zi

| DeniiSsa a răspuns:

Se stie ca pisicile detesta apa! Chiar daca exista cazuri in care pisicile fac baie cu placere, majoritatea se zbat si zgarie cand incercam sa le introducem (chiar si cu blandete) in cada. Prin urmare, este recomandabil sa folosim un recipient mai mic, din plastic.

Pe fundul recipientului (care poate fi un lighean sau chiar un castron mai mare) se aseaza un prosop, pentru ca pisica sa nu alunece si... sa aiba de ce sa se agate cu ghearele pentru a se simti "ancorata" si in siguranta. Este preferabil sa si le infiga in prosop, decat in mainile tale!

Potriveste temperatura apei (care trebuie sa fie calduta, cat mai aproape de temperatura normala a pisicii). Inainte de a umple recipientul cu apa (care trebuie sa ajunga pana la pieptul pisicii asezate inauntru), aseaza pisica, cu blandete, in recipientul gol. Nu introduce pisica in apa deja pregatita, este mai usor si pentru ea, si pentru tine, daca pui apa dupa aceea. In orice caz, este mai usor de tinut daca incearca sa iasa!

| Mirelutza13 a răspuns:

Pai nu prea stiu...eu nu am pisica, dar incerca sa nu o prea superi incerca sa o speli repede si mangai-o ca sa nu te zgarie. Fundita

| kiki25 a răspuns:

Sa o anesteziezi si sa o speli