Deci! fi atenta! ce mi s-a intamplat mie : eu mi-am botezat hamsterita lunea trecuta (11.07) dar inainte cu o ora sa vina invitatii eu cu o pr vroiam sa-i schimbam si am gasit-o moarta! am plans ce am plans dar m-am dus la magazin si mi-am luat alta! eu cateva zile ma invinovateam ca din cauza mea a murit dar acum realizez ca de la caldura! erau peste 25 grade C! dar hamsteru pr mele a trait 2 ani jumate si a murit streans de un baietel in mana deci trebuie sa ai grija de hamsteri pentru ca ei nu mor singuri : ei mor omorati! deci zii asta si mamei tale si promite-i ca te vei interesa si vei avea mare grija de el! multa BAFTA!
Poi ai spui ca daca iti ia vei avea doar tu griza de el si te vei ocupa permanent, iar daca moare il inlocuiesti sau cumperi alt ceva
roaga-te de ea, trebuie sa ai o dicutie mai serioasa cu ea
Spune-i fdoare frumos si promite-i ca vei avea grija de el sa nu moara spune-i ca sigur acesta nu va mai muri. sper a te-am ajutat
Aratai cat de suparata esti din cauza pierderii hamsterului trecut,cand este in preajma si tu esti la calculator, uita-te la videouri pe youtube si poze cu hamsteri, explica-i cat de mult inseamna pentru tine sau pur si simplu pune-o in fata faptului implinit...mult succes!
anonim_4396 întreabă: