| YumiSukinanda a întrebat:

Cum sa imi conving parinti sa lase animalutul meu: catel sa intre in casa? adica sa steie si el iarna cand e frig ca prostu nu sta in cusca. ei spun: lasa ca are cusca! dar are dar nu sta in ea! ce sa fac sa ii conving? va rog! funda+vot! urgent!

4 răspunsuri:
| Pisique a răspuns:

Te rogi de ei și le zici că o să stea în camera ta, o să faci tu curat după el, o să iei note mari...îi lingușești smug și ar fi bine să faci ce ai promis căci dacă văd că iei note mici să îl dea afară >.

| Reiikó a răspuns:

1. Trebuie sa vorbesti cu ei adica sa le zici : Mama, tata va rog mult sa ma lasati sa primesc catelul in casa. Nu va ganditi ca este frig si poate sa se imbolnaveasca. Eu tin mult la el. Promit ca va voi ajuta numai va rog sa il primiti ca el nu doarme in cusca!
2. Sa nu te rogi mult de ei ca se vor supara. Vorbeste cu ei.
Daca zic da dupa aia nu ii mai enerva pentru ca pot sa se razgandeasca.
Daca mama ta sau tatal tau zic ca va face mizerie le zici ca vei strange tu! Si le promiti!
3. O ajuti pe mama ta la ceva si dupa aia o intrebi.

Sper sa mearga solutia mea. Bafta!

| SSScr a răspuns:

1 Te rogi de ai pana te lasa.
2 Le zici voua nu va e mila de animalutul ala ca sta afara in frig si o sa moara.
3 Le zici daca-l lasati in casa o sa stau cuminte toata iarna.

| liu a răspuns:

Pai ...eu i-as spune ca ii frig in cusca lui si arata-i ca nu vrea catelu sa intre. spune-le ca faci orice numa sa il lase in casa poate va merge Succes!