Pfff si eu am catel, il tin in apartament pentru ca e talie mini dar cam face prin casa, e greu de dresat sa faca la locul lui (pe scutec sau nisip) trebuie sa stai vesnic langa fundul lui si cand iti e mai draga lumea at iti lasa o balta prin casa si o face intentionat ai putea sa il inveti sa faca afara, dupa aceea nu vei mai avea probleme cu el (al meu e mult mai mic, nu are toate vaccinurile dar dupa o varsta nu va mai face in casa). Spune-le ca iti faci tu timp pentru catel, il scoti tu afara (pentru ca va trebui scos macar de doua ori pe zi) si daca vor vedea ca esti responsabila, eu cred ca te vor lasa. Nici ai mei nu au vrut initial catel dar acum sunt absolut indragostiti de el, eu abia mai apuc sa il tin in brate ca tot timpul sunt ei dupa coada lui ) ei au recunoscut ca le alunga stresul pentru ca e un suflet vesel care te face mereu fericit, asa ca trecem usor peste nazbatiile lui. Alt sfat nu pot sa-ti dau iti doresc bafta si inarmeaza-te cu rabdare, scutece sau invata sa-l duci afara. Pt a-l educa poti sa-l bati cu ziarul, nu-l traumatizezi deloc asa si va invata. Trebuie sa le arati parintilor ca esti responsabila, le spui ca rocky va fi responsabilitatea ta! (mai ales ca nu trebuie sa dea bani pe catel... e mai simplu)
LooL
Avem aceeasi mama?
Si a mea zice la fel, dar daca il iubesti asa de mult pe Rocky probabil ca vei reusi.arata-i ca esti responsabila si toate cele.
Vei reusi pana la urma.
Baftaa!
Avem aceeasi mama?
Si a mea zice la fel, dar daca il iubesti asa de mult pe Rocky probabil ca vei reusi.arata-i ca esti responsabila si toate cele.
Vei reusi pana la urma.
Baftaa!
Pai dreseaza-l sa faca numai pe nisip si spune-lew parintilor tai ca facicurat tu dupa el in fiecare zi si ia o cutie cu nsip si o puii undeva undecrezi ca sta des
FUnda?/
Si la mine e tot asa... roag-o frumos si spune-i ca ii fac eu curatenie cainelui si ca am eu grija de el si arata-i ca esti responsabila
MishuCuc întreabă:
AwwwCosminaUchiha123457 întreabă: