| JJ16 a întrebat:

Cum sa imi conving parintii sa imi ia un catel? sad

Răspuns Câştigător
| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Şi eu am încercat asta ani de zile. Până nu m-am mutat la casa mea nu am avut nicio şansă. Însă vreau să îţi spun ca este greu să ai un animal de companie. Pare simplu la prima vedere, dar nu este aşa. E greu de îngrijit, e greu să îi dai o educaţie. Însă avantajul este că ţi se dezvoltă spiritul matern şi că mereu căţeluşul tău va fi acolo pentru a te face să zâmbeşti. In legătură cu părinţii, nu poţi decât să stai de vorba cu ei iar şi iar, şi iar, să începi să îţi faci curat in lucruri [dacă eşti dezordonată], să ştergi praful, să mai pui şi tu din când în când masa, să speli o dată pe săptămâna la maşină. În felul acesta vor realiza că ai crescut si poate, poate vor fi de acord cu un animal de companie.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna! Pai in primul rand spune-i asa: Mami, tati va rog frumos luati-mi si mie un catelus si doar eu o sa am grija de el. Stiti vorba aceea: Daca ai caine sau orice animal devi mai responsabil si o sa iubesti toate animalele. Sper ca ti-am fost de folos An0nimusss. Bafta! Iti tin pumni!winking big grin

| venusdoom a răspuns:

Daca stai la bloc nu e recomandat un caine pentru ca l ai chinui sad, dar ce zici de un porcusor de guinee sau un hamster.

| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu trebuie sa ii convingi pe ei. Fa ca pisica si vine singur!

| oMycutzzaVrajitoare a răspuns:

Arata-le ca esti responsabila!

| lMikyI a răspuns:

Aratale ca ai nevoie de el...aratale ca poti avea grija de el ( singura fara ajutorul lor)

| JustAKid_1316 a răspuns:

Dovedeste-le ca meriti(ex:fa treaba prin casa, invata, nu face tampenii)... daca faci asta in 2 lunii, il obtii garantat.peste noapte nu se poate, crede-ma este verificata metodabig grin

Întrebări similare