Roaga-te de ei foarte mult si spune-le ca tu te vei simti mult mai bine daca va fi si pisica cu voi. Promite-le ceva, de exemplu daca veti lua si pisica cu voi cand va veti intoarce vei face curatenie in casa, sau ceva de genu. Poarta-te frumos, ajuta-i..cred ca va da roade.Succes!
Eu nu il chinui pisica aceasta e foarte importanta pentru mine si imi este teama sa il laas in grija rudelor!
Spune-le ca tu te vei simti rau si pisica iti va simti si ea absenta, mai spune ca cel carui ii lasati pisica nu-i poarta grija la fel cum o faci tu, mai adauga un pic de tragedie si-gata!
Buna!
Le spui ca nu te vei putea bucura de
vacanta fara ea! Apropo, sa-ti traiasca!
La revedere!
Multumesc mult! m-ai ajutat enorm
Pacat ca nu am primit funda!
Buna!
Nu chinui pisicuta.
Asa am facut si eu:
Am dus o pisica la bunici si nu stam asa departe, am dus-o cu masina si era speriata, se urca peste tot si cand am ajuns a continuat sa planga, sa planga in continuu.
Nu am putut face nimic de ea.
Eu as zice sa nu o duci ca o chinui tare.
Pai pisica mea iubeste calatoriile se urca singura in masina si nu socot ca va fi speriata. dar mersi de sfat
Pana la urma i-ai convins?
Scuze, poate te astepti la un raspuns de genu : vaii fa asa sau asa sau etcc! scuze eu nu sunt asa, gandeste-te ca acea pisica va fi mai bine acasa! nu pe drum deoarece e agitatie, caldura si inghesuiala! asta o spun spre binele ei!
Uite poate pentru tine va fi frumos sa fie si pisica cu tine dar saraca o sa fie speriata si poate chiar sa intre in depresie si nu iti face griji ca nici nu trebuie sa o lasi la cineva pentru ca pisica daca nu a mai fost niciodata intr un loc va fi speriata si din cauza asta poate sa nu mai manance si poate sa se imbolnaveasca si la fel si in calatorie
Multumesc tuturor pentru ajutor! fara suparare dar numai 2 raspunsuri le-am incercat si au avul efect: KateMiddleton si xtembix! mersi tuturor!
nightprinces întreabă: