E răutăcioasă?
a mea mă muşcă şi mă linge în joacă. Mai ales dimineaţa, mă trezeşte la 5 făcând chestiile astea. A mea e tare jucăuşă şi are doar 3 luni ♥ dar mereu mă face fericită chiar şi atunci când muşcă! :-x
Probabil o face din joaca dar spala-te pe maini inainte de a pune mana pe ea mai ales daca ai mancat ca te va musca din cauza mirosului de mancare...Si a mea facea asa dar s-a dezobisnuit spalandu-ma pe maini de fiecare daca ce umblam cu ea si sa invatat sa nu ma mai muste.
Pai poarta-te frumos cu ea, ofera-i cate o jucarie, da-i sa manance etc... cauta pe net.
Daca este un pui de pisica nu inseamna ca te musca si doar se joaca cu tine. poate ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie si sa ii confectionezi un soricel din material textil cu care sa se joace
Va asigur ca in timpul zilei ea este in centrul atentiei, deci nu e problema ca nu o bag in seama.
Pai poate ea nu vrea sa o iei in brate alt ceva treci linistita pe langa si sa vezi ca o sa vrea sa se joace cu tine cand nu are ce sa faca sper ca te va ajuta
Am citit undeva ca muscaturile pisicii sunt semne de afectiune pentru stapan, deci nu cred ca e ceva grav.
Du-o la un dresor special sau incearca sa afli de ce te musca rezolva problema
alexandra_4944 întreabă: