Nu poti sa il faci sa nu intre dar il poti dresa sa iasa. Ia niste mancare de pisici si arunca unde vrei sa fie in acelasi timp spune iesi sau orice alt cuvant vrei tu ca sa iasa(trebuie sa faci asta timp de cel putin 3 saptamani)Asa cand intra te prefaci ca aarnci ceva si strigi IESI!
In primul rand tu faci greseala de a o batea nu este bine asta nu o mai bate fato! o ademenesti cu mancare si ii vorbesti cu calm sa iti fie rusine!
Şi, dacă tu te duci în locşorul lor, şi ele te bat?
Bate-le dragă, că doar de aia le ai, să le baţi.
Copil deplorabil ce eşti.
Da, draga mea ignorantă, că noi venim pe TPU la vânătoare de fundiţe...maturizează-te.
şi, tu nu ai niciun drept să dai în animalul ăla. mi se rupe mie dacă dai "tare" sau "puţin", tot o loveşti. tu ai născut-o, de îţi permiţi să o baţi? cine te crezi?
Aoleoo nu ca o bat batuta ca nu-s chair asa dar ii mai dau doua trei palme si o cert de batut mama le bate dar nici mie nu-mi place cand le bate
Bai oamenilor da imi faceti observatie ca si cum o bat de o omor vam zis nu o bat asa intr-adevar bataie. Ce oameni, nu o sa vedeti funda de la mine cu atitudinea asta mersi raulserban27 de sfat si ca n-ai facut ca ceilalti de aici
De cand oamenii nasc pisici? in fine nu ai dreptul sa ma criticati in halul asta si pana la urma v-am facut voua ceva?
Stiu si eu cei aia metafora dar ma refeream la tine:-J stiti ceva subdezvoltata esti tu pentru ca ai fost in stare sa vezi numai cuv ala si toti acum imi scoateti ochi pentru ce? pe TPU nu-i nimic ilgeal sa zic ca"mi-am batut" pisica da cand isi face cineva tema aici nimeni nu zice nimic in fine am deviat de la subiect, gata intrebare inchisa.
Acum pisica mi se catara pe usa ca sa intre in casa acum ce sa-i mai fac?si tiu nu trebuie sa o bat