Fa-i sa inteleaga ca iti doresti foarte mult acest lucru si promite-le ca daca iti vor cumpara un hamster vei avea mare grija de el.Pana la urma parintii iti vor cumpara hamsterul daca u le demonstrezi ca vei avea grija de el.
Mult succes!
Vorbeste calm cu ei si spune-le ca iti doresti foarte mult un animal de ompanie, si ca esti dispusa sa iti asumi raspunderea pentru el. Daca si lor le plac animalele spune-le ca ar fi ca un nou membru al familiei, spune-le ca o sa inveti mai mult, o sa faci curat in casa
Intreaba-i daca atunci cand au fost mici nu au vrut si ei un animal?
Sau incearca o alta alternativa, un caine, pisica?
La mine merge faza cu 'promit ca fac nu stiu ce' in schimbul hamsterului spre exemplu... :d
Buna! SUNT DE PARERE CA AR TREBUI SA EXPLICI PARINTILOR TAI CA AI NEVOIE DE UN PRIETEN NECUVANTATOR!
Ei te cunosc cel mai bine, si probabil de aici reticenta lor in a-ti cumpara hamsterul mult dorit.
Trebuie sa intelegi ca un animalut indiferent de care, este o responsabilitate pe termen lung
La inceput e dorinta de a avea acel animalut ( vai ce dragut e, vai ce mic e, ce dulce ), dar de cele mai multe ori ajung sa fie neglijati, tinuti in custi si hraniti, doar ca o simpla responsabilitate si nimic mai mult, de cele mai multe ori animalutul este cel care sufera.
Iti spun eu ca nu ti vei mai dori respectivul animal in momentul in care il vei avea: eu sunt nebuna dupa broscute testoase... am stikere, perne, magneti ...numai broscute...si de ziua mea anul trecut am primit de la niste prieteni 2 broscute in acvariu pe care, de altfel, mi le si doream. dar anul acesta am scapat de ele le-am dat intr un pet shop, nu mai suportam sa le fac curat, sa le schimb apa... crede-ma... e greu...
Si eu mi-am cuparat hamster si este foarte linistit...la hamsteri nu-i greu sa ii hraesti si sa le cureti cusca...cauta mai multe p google despre ei...la inceput cand mi l-am cumparat maikmea nici nu vroia sal vada... k zice ca ii un soarec...si pana la urma a ajuns si ea sa se joace k el...