| cristinica20025 a întrebat:

Cum sa-mi numesc puiul de golden retriever? Mama vrea sa-l numim Goldi dar mie mi se pare un nume de peste auriu. Dau fundawinking

10 răspunsuri:
| Andr3 a răspuns:

Depinde de personalitatea cainelui tau.vezi ce ii place,ce giumbuslucuri face si da-i un nume potrivit care sa sune bine si cand va creste. Goldi intr-adevar pare cam stupid fara suparare:) e baiat nu? ai putea sa ii spui Rocky,Max,Buck,Bach,Brutus,Chester,Cosmo, Fluke(este numele unui alt golden retriver, personaj intr-un film produs in 1995 :x il ador http://en.wikipedia.org/wiki/Fluke_(film) ); Hero; Hopper; Lucky; Lord; Macho; Oscar; Ursu ...cam astea imi vin.ti-am zis, unele nume se pot potrivi cu personalitatea sau aspectul cainelui. De exemplu "Ursu" daca este un caine solid; Lucky daca este fiinta care iti poarta noroc; Hopples daca ai avut mereu speranta ca vei avea un asa caine minunat etc...insa pot fi si nume obisnuite, care sa sune bine si cand va fi mare si cu care sa se obisnuiasca usor

| superdorex a răspuns:

Zi-i si tu Max sau Tex

| SanziiAndry a răspuns:

Pai. Daca este fetita i-ai putea pune numele : Lessie, Andra ( acesta e numele catelusei mele ), Fiffi. Daca este baietel i-ai putea pune numele Lord, Max, Eggie ( se citeste Egi ) sau Colt Alb laughing ( am citit romanul si mi-a venit ideea asta ).

| d0pex a răspuns:

Max,Mark,Tarzan,Rock
Ssper ca Team ajutat cu ceva happy

| d0pex a răspuns:

Rex,Mark,Tarzan,Lex,Mercedi,Heine
Sper ca te-am ajutat

| MarijuanaCannabis a răspuns:

Pe cainele meu il cheama Cannabiswinking. Vorbesc serioslaughing... Pune-i si tu numele Marijuana puppy dog eyes

Răspuns utilizator avertizat
| MarijuanaCannabis a răspuns (pentru cristinica20025):

Cannabis laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| MarijuanaCannabis a răspuns (pentru cristinica20025):

Acum vorbesc serioslaughing. pune-i numele BOO