| IceTea a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa`mi cumpere un caine, stau in apartament si zice ca nu avem unde sa-l tinem ca se c*c* si se pipi pe covor si alte din astea!

13 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! pai, daca nu te lasa cu un caine ia-ti un alt animal.de exemplu un papagal sau pesti.asa nu o sa mai faca mizerie prin casa.

| adutzadragutza a răspuns:

Poi incearca sa o convingi ca esti destul de responsabila pentru un animal de companie. Nu te smiorcaii sau ceva de acest gen, pentru ca cu siguranta nu o sa o convingiwinking. Bine inteles ca cresterea unui animal este o responsabilitate.Trebuie sa iti asumi acest lucru insemnand : sa il hranesti, sa il speli, sa il plimbi, sa faci curat in urama lui.Fa-o pe mama ta sa inteleaga acest lucru si ca vrei un catelus. love struck Sper ca te-am ajutatwinking Mult noroc!

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

FetitaCUmistouri ai perfecta dreptate thumbs up
Daca face asta o da afara si pe ea si pe caine =]]
Uite lceTea spune-i mamei tale ca il vei duce afara si vei avea mare grija de ele. Daca nu... il poti tine in scara blocului si ii faci o cusca am avut asa 2 catei cand stateam la bloc si toti vecini le aducea mancare si se jucau cu ei happy
Succes!

| EllaEllii a răspuns:

Încearcă mai întâi cu un peste/hamster/papagal.Eu ti-as recomanda un peste.Ai grija de el,schimba-i apa,într-un fel te va ajuta!
Te va ajuta și dacă mai dai din când în când cu aspiratorul, mai ștergi praful, mai speli vasele.
Mama ta v-a vedea ca ești responsabila și iți va cumpăra un câine.
Sper ca te-am ajutat!
A da și BAFTA!

| DianaScorpio a răspuns:

In primul rand daca iti doresti un caine, fii constienta de faptul ca trebuie sa te duci cu el afara din casa de 3 ori pe zi! Plus ca are nevoie de plimbare zilnica. Gandeste-te bine daca esti dispus/a sa faci asta zilnic! Doi la mana, are nevoie de atentie si trebuie sa te ocupi de el sa il inveti una si alta.
Cum sa o convingi pe mama ta sa iti cumpere? Aratandu-i ca esti responsabil/a si ca vei sti sa ai grija de caine. Cum faci asta? Ii explici ca iti asumi responsabilitatea pentru el, ca te vei ocupa zilnic de el, etc.
Si uite un lucru pe care ar mai trebui sa il iei in considerare: cat timp mama ta vede ca nu esti responsabila nici macar in ceea ce te priveste pe tine, nu esti ordonata, etc, nici nu te astepta sa iti ia un caine. De ce? Deoarece probabil considera ca si in ceea ce il priveste pe el vei fi iresponsabila.

| DianaScorpio a răspuns:

Zici ca singura problema e ca nu aveti unde sa il tineti...ei bine, numa in apartament poti sa il ti... Opteaza pentru un caine de marime mai mica, si astfel o sa aiba loc destul in apartament.

| SamSon a răspuns:

Pai, spune-i ca vei avea grija de el, ca il vei spala, il vei ingrijii, iubii.si daca nu tine roag-o in continuu 3-4 zile! Pana la urma va ceda si-ti va cumpara!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Incearca sa o convingi sa iti ia un ciobanesc mioritic! e foarte dragut si numai potrivit pentru apartament. Are undeva la 80kg si mananca cam 4-5kg pe zi! E foarte jucaus si strica tot ce prinde!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau un caineeee dar nu ma lasa mama laughing
Scz pentru offtopic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu nu cred ca vei reusi, deoarece si eu stau in apartament si ma chinui de 5 ani sa o conving pe mama sa-mi ia un caine dar nu prea a functionat sadsadsadsad

Dar poate daca zici ca o sa-l inveti sa se duca la usa cand are nevoie si o sa ai tu permanent grija de el atunci poate functioneaza happyhappyhappy

| Igotbored a răspuns:

Eu am avut cand am stat la bloc (acum stau la casa) un labrador(inca il mai am) care a invatat sa se ceara afara in 3 luni, pana atunci mama a cumparat un fel de ''paturica'' cat o bucata gresie, pe care erau puse un fel de substante care atrage cainele sa faca pe ea dupa ce face cainele pe ea se arunca...Nu a fost foarte greu sa cresc un caine mare deci daca iti iei un caine de talie mica te descurci

| IceTea explică:

FetitaCUmistourile laughing) daa imi iau saint bernardlaughing))! cand am citit niste raspunsuri mi-a venit de multe ori sa radlaughing :
1. Nu sunt fata laughing)
2. Nu ma smiorcailaughing)
3. Cu responsabilitatea ma descurc
4. eLLa eu vreau caine nu pestelaughing
5. Singura problema e ca mama spune ca nu avem unde sa-l tinem

| IceTea explică:

Eu ma gandeam la un Beagle