Bună.
Nu cred că mai poţi face nimic. decât să omori bieţii puiuţi, mai bine le cauţi un nou stăpân după ce fată pisica, şi ai scăpat de problemă.
Baftă!
Pai nu ai cum.
Numai daca, chiar dupa ce s-au nascut, ii ineci in apa. Asa nu vor sti ce e cu ei, pentru ca si la mama lor in burta erau in ceva lichid. asta e singura solutie.
Sau mergi la medic sa o opereze sa nu ma ipoata face pui, insa trebuie sa faca macar o data pui, inainte de a fi operata.
Sa nu te gandesti sa sterilizezi pisica pentru ca e oribil si crud ce ii vor face! Intereseaza-te de pe net de cate ori umbla pisica la motan pe an, la ce intervale si care sunt semnele ca e in calduri. apoi tu iti dai seama si o inchizi cumva in acea perioada. Eu nu prea stiu sigur de cate ori fata o pisica pe an, normal ar fi de 2 ori, dar pisica vecinului a facut pui acum 2-3 luni si iar are buurta mare:)) Gasesti aici cate ceva: http://www.taifasuri.ro/......-2011.html P.s. am vazut oameni care plimbau pisici in lesa, asta ar fi o metoda de a o feri de motani!
Du-te cu ea la sterilizat, nu are rost sa faca pe pui tu sa ii dai la cineva si asa mai departe o si distrugi si nici nu are rost daca nu vrei pui, sterilizatul e vreo 100 lei dar bani ca astia mai vin insa pisicuta ta e sanatoasa tun :* plus scapi de o grija
anonim_4396 întreabă:
Fustii întreabă: