Îi faci baie, într-un lighean, dar să aibă botul în afara apei!
Deci ții cățelul cu mâinile în apă până la gât și în felul acesta poate că îneci o parte dintre piricii adulți, dar nu distrugi nici ouăle și nici larvele de purice!
Deci vorbește cu un veterinar că sunt multe substanțe anti purici și anti-căpușe dar asta al tău este mic!
Poti incerca sa ii faci baitza cu sampon anti purici si dupaceea poti sa te duci la farmacie si sa ii iei o zgardutza ani purici.Dar sfatul meu este sa intrebi pentru ca nu stiu catelusul trebuie sa aiba o varsta nu ii poti pune la orice varsta zgarda.
Fa-i o baita si pune-i o zgarda anti-purici pentru pui. Fa-i baita cu sampon special pentru catelusi.
Sper ca te-am ajutat!
Daca te referi la puricii DE PE catel, atunci exista la petshop un praf special cu care poti sa-ti dai catelul. Bafta.
Pentru catei asa mici picaturile sunt interzise. Si baia nu ajuta cu nimic. Cel mai bine este sa te duci la o farmacie veterinara si sa iei un praf pentru purici (capuse etc.) pe care il pui pe catel(iti vor explica cei de la farmacie cum sa il aplici.
Zgarda anti-purici
sau praf anti purici
ambele le gasesti la magazin de animale ceva
Pai ar trebui dus la veterinar si cel mai probabil o sa iti dea o fiola de Frontline, care se pune pe ceafa. Apoi trebuie sa cantaresti catelul pentru ca medicamentul acela se aplica in functie de masa lui( 1kg = 1 picatura). Deparazitarea asta ar trebui facuta lunar...
Sper sa iti fie de ajutor
http://ehrana.ro/......apuse.html
http://ehrana.ro/......xtern.html
http://www.cateicufite.ro/haine-caini/spray-anti-purici-uv.html
Du-te la farmacia veterinara si intreaba de picaturi pentru purici. se pun la ceafa astfel incat sa nu se linga. oricum probabil o sa-ti recomande altceva farmacistul avand in vedere ca e asa mic.
Pai spalal cu sampon de scapare de purici si dupa nu il usca il iei in brate si inceopi sa ii cauti ca atunci ei sunt mai ametiti de la sampon si de la apa.A si dupa ce ii scoti nu ii pui pe un servetelsi intr-un bol cu apa ca sa nu poata iesi. FUNDITA
Te duci la magazinele veterinare si ceri picaturi anti purici pentru cainii de o luna.
Încearcă remediul natural cu lămâia. Taie o lămâie în mai multe bucăți și după pune apa fierbinte pe deasupra. Lasă le într.un bol timp de 12 h. După 12 h pune soluția într.un pulverizator și încetul cu încetul pulverizează pe cățel. Încearcă sa eviți boticul și ochii.
Eu am doi bichonei havanezi de 6 săptămânii cine mi ia adus probabil nu a știut
Am mers la farmacie și mi-dat veterinarul special pentru vârstă lor.Pe încă spray am luat un piaptăn des din farmacia umana.si asa am scăpat.
Fai baie dar ai grija sa nu ii intre sapunel in ochi deoarece e mic si e la o atingere de sapun la nas ureche sau ochi poate muri si daca e mare nu-i face la fel ca sa nu cumperi nimic fai baie in fiecare zi plimbal unde nu e mizerie prea multa adica prin parc si dai de mancare numai nutridive si cand so face mare va avea un corp sanatos dar si atunci trebuie sal spel dar sa nu fie apa rece ci medie.
anonim_4396 întreabă: