| dokosvai a întrebat:

Cum se fac creditele la Barn Buddy? vreau un rasp de la cineva care a facut

Răspuns Câştigător
| cec955 a răspuns:

Deci os a iti spuun dar ar trebui sa stii si uu un pic de hack dai jos dupa net hss.est eun prog bun de schimbat ip iti da unu de state intri pa conexiunea ta la net la setari si selctezi fara proxy intru cu internet explorer nu alt browser! scrii pa google locate my ip vezi unde te localizeaza de obicei in chicago nu conteaza sa nu fie Romania dupa intri pa hi5 jos schimbi tara in acre te afli cu cea in acre esti acum localizat dai earn coins o sa iti apara cam 30 oferte dai clik pe una cu verde se deschide o pagina in acre iti cere informatii foarte important cand completezi acele formulare trebuie sa le completezi pana la capat sa ti se aprobe oferta sis a primesti monezi si o sa ti ceara zp code intri pa google si vezi un zip code din zina in acre esti u localizat tel la fel un nr din statul respentiv nu conteaza o sa gasesti nr de la hoteluri prostii si cand iti cere mail dai un mail bun sa poti intra sa confirmi contul facut si in 15 min daca caompletezi oferta bine si confirmi primeste monedele sunt oferte de la 50 la 900 monede 500 monede = 20. 000 credite burn buddy eu mi-am bagat cam 90. 000 da nu iti aproba chiar toate oferte pe acre le completezi mai sunt oferte la care mai moti anumite lucruri sucees daca ai nelamuriri cec_955 id meuwinking

9 răspunsuri:
| DoDo a răspuns:

In partea de dreapta sus a ecranului (cand esti in joc) iti apare un trofeu.
Se castiga aceste credite numai luanduti animale(doar la unele merge)le ingrijesti etc, flori, legume fructe mere doar la unele fundita?

| Chαяtreux a răspuns:

Castigand cupele la flori, animale, etc! Eu am facut deja 2. 400
Funda?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intri acolo unde scie credit si iti va aparea jos ceva cu credit si de la prima apoi ok fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu am bagat 90. 00 credite
da e cam greu si necesita timmp intri cu modzila dai jos un prog de schimbat ip-ul schimbi ip cu unul de usa sau canada anglia si intri pa hi5 setezi jos zona din acre esti din Romania in tara in acre l-ai schimbat dai earn coins si acolo o s ai vreo 30 de ofrerte dai clik pa una si o sa te trimita pa un sait unde sa comanzi un serviciu nu e obligatoriu sa cumpri ceva sati de amonezi doar sa completezzi cu date pa care sa le tii minte sau sa le ei dupa net bune si o sa iti ceara un mail sa dai unu bun ca o sa trebuiasca sa confirmi formularele sunt destul de lungi os a ti ceara numare de tel care s afie bune la ei dupa net zip code adresss dar o singura oferta aprobata este si de 500 moneiz care nseamna 20. 000 credite. merge garantat

| Georgiana05 a răspuns:

Poti sa le primesti si cand faci o cupa la ceva obisnuit, dar cel mai des cand faci cupa la florile speciale.

| DoarEU_1902 a răspuns:

In partea de dreapta sus a ecranului (cand esti in joc) iti apare un trofeu.
Click pe el si iti apare acolo o lista, ca sa zic asa, cu fructe/legume/flori/animale.
Trebuie sa castigi trofeul pentru fiecare si astfel primesti cate 200, 300, 400 si uneori chiar si 500 credite.
Cel putin, eu asa le-am castigat.

| AleXu224 a răspuns (pentru DoarEU_1902):

Iti spun un mod de a trisa pe idul meu : alexandres_10
Nu are nici un hack doar te folosesti de o smecherie care a inca nu au descoperito administratori facebook

| Ioanaaa22 a răspuns:

Creditele de obicei se primesc, cand treci la anumite nivele dar le poti face si tu atunci cand plantezi de mai multe ori o planta si faci trofeul la ea. Cele mai multe credite primesti cand faci trofeul la orhideea roz, si anume 2000happy

Funditabatting eyelashes?

| Boss_Raul_1995 a răspuns:

Intra in joc acolo la masinute(pacanele) apesi pe masinuta dai lines 1 si bet 2! astepti pana vin 2, 3, 4 sau 5 rate tu nu trebuie sa dai start apesi pe tab vezi undreptunghi galben iar apoi te duci la lines si la bet si le schimbi inlines 9 bet 20 sper ca te-am ajutat