| jerry a întrebat:

Cum se invata un papagal sa vorbeasca?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repetai de mai multe ori cuvinte scurte de ex: hey! Si ii dai ceva bun dupa ce zice, un biscuite ca in singur acasa laughing de zicea papagalu,, dublu sau nimic"

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hamstera sarutal si sigur o sa te injure asa poti sa-l faci sa vb

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Vorbind cu el logic

Răspuns utilizator avertizat
| Jonsdottir a răspuns:

Vorbeste cu el cam 2 ore pe zi timp de 7 luni o sa invete sa spuna cateva cuvinte happy

| sexygirl a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai rabdare...si dap... a spos bine clau...repei fte mollt cuvinte scurte si vb mollt c el...crede-ma k stiu ce zc ca am avut si yoo un papagaltongue (de fapt si acum il am)= si vb fte bine... dar la mine nu se pone k il am de 7 anilaughing) deci nu uita.trebuie sa ai rabdare! si nu uita k un animal...nu ii cere imposibilu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ii repeti un cuvant inainte de culcare 5 minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 2 ori pe zi, timp de 10 minute, trebuie sa ii repeti un cuvant pana cand nu il invata. Eventual, poti sa ii arati un obiect si sa-i pui un nume, ca sa asocieze astfel diferite nume cu obiecte. Apoi poti sa treci la ceva mai greu...de ex...sa-i zici:,, Buna, ce faci?"-sa repete incontinuu acest lucru, si cand te v-a intreba, tu sa-i raspunzi:,, bine...rau..."etc. apoi sa-l intrebi tu, el sa-ti raspunda si tot asa. Si numaidecat, cand il invetzi, trebuie sa fii numai tu cu el in camera, sa nu auda nici un alt zgomot, si sa-l scoti din colivie, sa se simta liber.

Întrebări similare