anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se numeste a 5-a carte din seria amurg si cand apare?

Răspuns Câştigător
| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Miding

11 răspunsuri:
| Jonsdottir a răspuns:

Midnight Sun
http://www.scribd.com/doc/16207024/Soarele-de-La-Miezul-Noptii
Dar nu cred ca e toata :-?

| GnnAndra a răspuns:

A5a carte inca nu a aparut toata.Sunt doar primele 12 capitole. Autoarea s-a suparat bla bla bla chatterbox. Sti povestea! Se numeste Midnight Sun [Soarele de la miezul noptii] si e tot Twilight [Amurg] doar ca din perspectiva lui Edward :X... Le-am citit pe toate cele 12 capitole. Daca ar fi real un asa baiat day dreaming

| iri a răspuns:

A 5-a carte se numeste Midnight Sun, inca nu se stie cand apare. Stiu ca s-a furat manuscrisul de la autoare, si o parte a cartii, care era scrisa pana atunci a fost postata pe net. Am luat si eu partea aceea de carte si am citit putin din ea. Este scrisa din perspectiva lui Edward si incepe cu aceleasi chestii ca Amurg, adica cu mutarea Bellei la tatal ei si primele zile la noua scoala.

| Alex_7297 a răspuns:

Apare pe 21 decembrie 2012!

| cocolina a răspuns:

Midnight sun

| Aleeka a răspuns:

Miding sun dar nu stiu cand apare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desigur ca Miding sun

| vladutz_9733 a răspuns:

Mai eu nu stiu cum sati zic cea mai noua carte a lui Stephanie Mayer e alta (imi sta pe limba) dar stiu din surse sigure ca n-are legatura cu acestea deci Bella si Edw
uard raman legende dar eu sunt abia la prima carte ca le am pe toate 4 :X Amurg; Luna Noua; Eclipsa; Zori de zI... atatea stiu ca sunt deci...

| anny15 a răspuns:

Se numeste midnight sun dar nu stiu cand apare

| alice alisu' a răspuns:

Da Midinght sun ...nu e a 5-a carte. în ea este vorba despre amurg din perspectiva lui Edward, nu prea ai cum sa zici ca e a5-a cartewinking

| cccca a răspuns:

A aprut de mult si se numeste rasarit sau ceva de genu