| IvyShade a întrebat:

Cum știți a fost Revelionul. Motanul meu nu a vrut să stea în casă ca de obicei așa că părinții i-au dat drumul. După 5 ore, au început artificiile. Treaba este că el stă de obicei pe câmp exact unde s-a aruncat cu petarde. Credeți că există șanse mari ca el să fi fost rănit grav de ele sau că s-a speriat și a,, luat-o în toate părțile" și acum e pierdut? El a mai fost plecat 3 zile de acasă de mai multe ori, odată fiind și lovit de o mașină(n-a mai putut merge timp de aproximativ 2 sătămâni), însă în rest nu a întâlnit pericole

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Când lași o pisica afara, îți asumi tot felul de accidente și evenimente de genul. Pisicile sunt animale de casa. Mai alea, de revelion, trebuie neaparat sa fie închis undeva, cu voia sau fără voia lui. Trebuie sa fii mai responsabil/ă când deții un animal, nu îl poți lăsa in voia sortii. E posibil ca acesta sa fi întâlnit multe alte pericole, de care tu nu știi, sunt o mulțime de pericole afara, poate veni rănit, bolnav, poate sa nu mai vina. etc.
Din moment ce s-au dat petarde, care sunt iadul pentru animale, eu zic sa îl cauți, s-ar putea sa fie rau sau sa nu mai fie deloc.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gasesti alta daca nu vine in 7 zile acasa

| darrio2007 a răspuns:

In mod sigur este speriat si a fugit de prin zona. Mai asteapta.

| IvyShade explică (pentru darrio2007):

A revenit astă dimineață și este mort de somn, vrea numai să se odihnească

| darrio2007 a răspuns (pentru IvyShade):

Ma bucur pentru tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În mod sigur a fugit din acea zonă. Acum problema este, cât de departe a plecat. Dacă a mai lipsit 3 zile, să așteptăm 3 zile.

| 1997onur a răspuns:

S-a dus la gagici la club

| 4ndr33y a răspuns:

Cainele meu a stat in beci (alegerea lui) iar motanul l-am inchis in casa, tocmai sa previn asta.

| IvyShade explică (pentru 4ndr33y):

La noi a început să se urce pe canapea și să se bată cu sora lui. Eu și cu soră-mea am zis să nu îl dăm ca nu se mai întoarce

| existential a răspuns:

Cred ca a fugit de acolo si s-a ascuns. Pisicile si orice animale se sperie de bubuieli.