In clasele primare mi se spunea elena balena, in liceu mi se spunea einstein sau integrala pentru ca imi placea matematica, la facultate mi se spunea sefa, acum eileen, altii leana, elenita, altii nu-ti ca sa ma supere. Iubitul imi spune printesa, cioara mica, puisor, iubi, maimutica, scumpete, dupa cum vedeti o paleta intreaga
Pitic(nu pentru ca sunt pitica ci pentru ca sunt slaba ), anuta, planetista, aneta.
Sa zicem ca ai mei ma poreclesc mai putin - dar o fac colegii mei de birou - cu drag, ceea ce ma bucura. De la "mama ranitilor" am ajuns "mama TINLIB" (program in care lucram). Oricum ma bucura poreclele primite - pentru ca sunt date cu caldura si la noi in birou suntem o adevarata familie.
Sandy bel ca acele desene animate sau mai nou uac uac ca am sarit de pe 1 skate bord precum o broscuta.
In liceu mi se zicea syd , am primit-o dupa ce am comentat f pasionat la un moment dat diverse faze din filmul Ice Age impreuna cu un coleg , el s-a ales cu porecla elefantului "Maney" cred, momentan nu am nici una. dar oricand pot primi una
Sotul imi spune,, papusa,, orice prieteni de familie mi-as face in cateva zile deja imi zice,, reauo,,(in sensul bun al cuvantului) mama imi zice mita...pe strada si cand eram in scoala imi spunea blonda...
Ohh.pai sa vedem...la birou, sunt koritzaki( fetita), koukla(papusa)
Acasa sunt kori, buburuska, bubu
La servici imi spun sefa, ca sunt sefa
acasa ma alinta- sefa (ca nu imi iese nimeni din cuvint - glumesc), cu mic cu mare ma iubesc si imi mai spun Oma, Mami, Mutti
Mie mi se spune şoricioaica...pt.k rod creioane....si carioci si....mai multe chestii...
Unii ma striga Lara...ca asa considera ei...ca acel K din fata e cam greu de pronuntat.
Pai doamna mea din clasele primare imi spunea "pauleta", mami imi spunea "puluta"', bunica imi spunea luluta si buni imi spunea de multe ori 'pui", tati imi spune de multe ori "cucona"sau "gagica". prietenii de la scoala imi spun "pau","buzi"sau "fofo". iubitul meu scump imi spune "iubita", "reao", "pui", "sufletel", "dulceta mea ", "nasuc" si chiar si el imi spunea luluta ca a auzit ca i-am spus cum imi spunea buni si imi spunea si el asa si mai multe...
Pai prieteni mei imi spun pitika sau pity pentru ca sunt mai mica la ani si la inaltime . Eu ii spun prietenei mele cele mia bune any, anutza, anus, anul, anika, pentru ca p ea o cheama Ana
Si uite alte porecle ale prietenilor mei :
andrusca
pisy
furnicutza
pufy
bebe vidra
madagascar
elle
andre
anto
messiu
aluna
grasu
sconcs
dintosu`
leca
giga
gigiga
bubu
bubulina
buburuza
stana
babeanu
scanteie
vijelie
patrunjel
marcelino cocolino
puta'
aneta
elenu stiu
banana
scobby doo
ghyorfy
ghitza
soci
gurita
etc.
Prietenul meu ma alinta :pytyka mea, inima mea, viata mea, sufletul meu, stelutza lui norocoasa, printzesa, steaua lui.
MirunaMira9 întreabă:
andrutza2013 întreabă: