Orice caine este ascultator, daca stii sa il inveti, oricum, rasa Beagle, sunt niste caini de vanatoare, cu care trebuie lucrat foarte mult pentru a putea sa ii stapanesti. Ce vreau sa zic prin "STAPANESTI", adica sa ii poti controla verbal, si sa nu stai sa fugi de colo colo dupe ei cand iesi afara.
Referitor la intrebare... : Depinde pentru ce il iei, si pana la urma care iti place tie mai mult, nu trebuie sa le placa altora ci sa iti placa tie, iti recomand sa citesti caracteristicile si comportamentul fiecarei rase si sa te orientezi pe care il vrei. Atentie, un caine are nevoie de o atentie foarte mare.
Succes.
Imi plac mai mult cîinii de rasă beagle, sunt drăguţi şi jucăuşi.Şi cîinii de rasă cocher spaniel sunt interesanţi dar au mult păr .În fine asta e părerea mea...
Amandoua rasele sunt dragute si ascultatoare, dar daca ar fi sa aleg cred ca as alege Beagle.
Nu stiu ce sa iti zic despre rasa cocker spaniel dar eu am un Beagle si este foarte jucaus si nebunatic dar asculta de mine. Trebuie sa lucrezi minim 10 minute cu el zilnic ( daca vrei sa te asculte si sa va intelegeti) pana cand cand va asculta si va face imediat ceea ce i se spune.
Ane758 întreabă: