Pisica mea are obiceiul de a merge dupa mine. Locuiesc la casa si daca merg sa cumpar paine sau la o vecina, ma asteapta in fata chioscului alimentar sau in fata portii vecinei.Cred ca pisica mea se comporta ca un caine si e foarte afectuoasa.
NU. Nu poti compara o pisica cu un caine. Sti cum se spune: Cainele se roaga sa-i traiasca stapanul sa poata sa-i dea o bucata de paine si pisica se roaga sa moara stapanu sa-i ia painea.
Nu. pisicile sunt mult mai indepedente decat cainii.si fara stapan si cu tot s-ar descurca, dar un caine depinde f mult de stapani si nu-si poate permite sa muste mana care ii da osu'
Dragostea unei fiinte se simte. Nu trebuie neaparat sa fie comunicata. Uneori vorbele nu corespund realitatii.
Eu am si catel si pisici. Fiecare are alt caracter, asa cum sint si oamenii. Unele sint mai evident afectuase, altele sint mai retinute, dar, in mod evident, pisicile sint mai dragastoase, mai delicate, mai alintate. Sint atit pisici cit si ciini care zgirie sau musca mina stapinului pentru ce nu le convine. Depinde de caracterul fiecaruia, exact ca la oameni.
Nu niciodata ai sarit mult. pisica e pisica felina jucausaetc.etc etcsi cainii sunt caini.problema e k si eu am o nebuna prin casa si am momente cand nu stiu cand ma iubeste.eu am incercat sa vb f mult cu ea atunci cand trebuie, si sa nu o bag in seama cand vrea ea, vei vedea k iti vei da seama singura ce felina sireata ai, toate sunt la fel
Nuuu. pisicile sunt parsive, viclene...parerea mea...eu stau la curte si am si pisica si catel. daca sunt trista, daca plang, pisica isi pune coada pe spinare si pleaca tantosa ca un cocos, nici nu vrea sa stea la mine in brate.in schimb catelul vine si se lipeste de mine, se aseaza langa mine si parca il vad ca sufera si el.deci este diferenta intre catel si pisica
Majoritatea raspunsurilor au fost nu uite pisica mea ma iubeste si stii cum stiu asta? atunci cand ma simt rau nu pleaca de langa mine.cand vorbesc cu ea miauna...nu e genul de pisica iubareata dar din cand in cand ma mai linge si se da pe langa mine intr-adevar nu le poti compara pisicile sunt mai independente. dar daca le tii in casa si vorbesti non-stop cu ele...sunt mai inteligente de cat cainii. iar daca seara e afectuoasa. e un lucru bun. pisica mea e afectuoasa 1data la 3 zilein rest joaca! m-a exasperatdaca petreci mult timp cu ea se ataseaza si nu o certa si nu o bate de obicei pisiccile sunt dusmanoase!
Daca toarce, te iubeste sigur! Vei sti sigur ca afectiunea ei este totala atunci cand isi expune burtica in fata ta. Asta inseamna ca se simte in siguranta. Dar daca este pui, nu te astepta la prea multa afectiune. Ofera-i joaca! Pe masura ce petreceti mai mult timp impreuna, la fel ca si intr-o relatie, iubirea creste!
Pisica isi iubeste stapanul atata vreme cat o ingrijeste, o alinta, si o hraneste. in schimb cainele iti este fidel oricum; cu alte cuvinte, iti este alaturi si la bine si la rau.
SIGUR hahahahaha dar cainii sunt mai SUPUSI omului! cainele cand moare stapanul nu rezista si ori moare de tristete ori se omoara singur