| mioara_3769 a întrebat:

Da-mi si mie cateva sfaturi, ca nu mai stiu ce sa fac ca sa nu mai plang si sa ma gandesc la motanul meu care a murit!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un alt motan, eu am avut 4 care s-au stins in decursul anilor.

| EpicMan a răspuns:

Aduti aminte ca toate trec, atat cele bune cat si cele rele happy Iti trebuie un prieten aproape

| Mina a răspuns:

Imi pare rau. Si eu am avut un motan care a murit si stiu ca doare. Eu ma gandeam ca macar a avut o viata fericita alaturi de mine. Gandeste-te ca afara poate nu supravietuia nici 2 zile, dar tu i-ai oferit adapost, hrana si iubire...

| Minks a răspuns:

Ia-ti altul, durerea n-o sa dispara dar o sa te mai aline alt sufletel big grin

| hamham_1461 a răspuns:

Degeaba iti ei un motan deoarece nu il poti inlocuii cu el. din cate vad in poza ta este un motan foarte frumos! pai ce sa te sfatuiesc eu, incearca sa te mai gandesti la altceva, joaca niste jocuri pe calculator(PC) sau cumpara o carte de ghicitori, nu siu chiar ce sa te mai sfatuiesc stiu cum este eu am avut 2 pisicutze care s-au stins si stiu ca doare daca doresti iti mai poti lua unul, dar nu va fi ca celalat.sincere condoleante!

| Stilskin a răspuns:

Ia-ti un alt motan. Nici unul nu-l poate inlocui pe cel pe care l-ai avut dar iti mai alina durearea. Nu-l uita pune o poza cu el intr-un album si cand il deschizi sa-ti amintesti de el cu drag.happy

| glamour a răspuns:

Gandeste-te ca e intr-un loc mai bun si ca e fericit acolo. ia-ti alt animal, niciunul nu-ti va inlocui fostul motan insa macar iti va umple timpul si te va inveseli prin poznele pe care le va face. bafta si capul sus...toti se duc intr-o zi...chiar si animalele.

| mioara_3769 explică:

Va multumesc mult pentru cuvintele si sfaturile voastre!

| TrendyHedgehog a răspuns:

Gandeste-te ca el de acolo de sus te vegheaza si ca chiar daca fizic nu mai e cu tine o sa fie mereu in inima ta.Nu iti recomand sa iti cumperi un alt motan caci o sa iti aduca aminte de celelalt mai aspeapta putin ca sa treci de aceasta suparare

| AcidCuSange a răspuns:

Ştiu prin ce treci. Şi eu vreau să trec peste asta, dar nu pot! Nu pot să reuşesc! Îmi este foarte dor de el!

| Aurorah a răspuns:

Buna mioara!
Stiu cum ii sa iti pierzi motanu crede-ma si eu am plans foarte mult dupa el dar cu timpul s-a vindecat rana sad dar totusi inca nu l-am uitat happyhappy
Bafta papa!