| madutzaa19 a întrebat:

Daca a disparut pisica de acasa sunt sanse sa se intoarca? sad

35 răspunsuri:
| Silipas_Elena_1953 a răspuns:

Pisicuta noastra o avem de un an; a gasit-o fiul meu cu codita rupta si fara blanita pe ea; am dus-o la Medicina Veterinara la urgente. S-a facut bine si a stat toat iarna trecuta in casa cu noi. La 5 luni am sterilizat-o. Cum stam la casa, langa USAMV Cluj, de prin iulie a inceput sa sara gardul si sa faca vizite pe acolo, dar a venit tot timpul inapoi. Dormea cu mine in camera mea si manca bine. De luni a plecat ca de obicei pe la 10 dimineata si nu s-a intors inca. Sufar cumplit pentru ca m-am atatsat foarte mult de ea. Am cautat-o intr-o zi si pe acolo, dar au un parc mare si n-am mers peste tot. Oare mai vine?

| Chelaru_Ana_Maria_Nicola_1999 a răspuns (pentru madutzaa19):

O sa vina.Stai liniștita.

| manuela28123 a răspuns (pentru Șularu_Adrian_1987):

A mai venit pisica ta de atunci?

| Casian14 a răspuns:

Știu ca a trecut mult de când, ai pus întrebarea, dat amintește-ți te rog dacă pisica ta sa mai întors. Am o pisica care obișnuia sa mai lipsească câteva zile, dar a trecut deja o săptămână decât e plecata, și nu a mai stat niciodată atâta. Pisica ta să mai întors?

| SamuelFlavius a răspuns:

Noi am vândut casa și ne-am mutat la oraș la o distanță de 80km luând si pisica cu noi, după un timp a dispărut 3 săptămâni, și am fost contactați de actualul proprietar a locuinței de la țară ca pisica a ajuns la ei