Pai cam da daca ai acordul parintilor. e cam complicat. e la fel ca la avon sau oriflame. stiu ca la avon trebuie sa mergi la sediul agentiei si d'astea si de castigat, pai castigi o parte din banii pe care ii valoreaza produsele pentru ca o parte opreste firma. stiu ca mai primesti lunar si anumite produse de la firma. funda?
Pana la 18 ani nu ai voie, nici chiar cu acordul parintilor. Poate daca vrei, sa se inscrie mama ta si sa te ocupi tu de comanda. Dar tot ea trebuie sa o ridice, ca se face cu buletinul.
Pt a plasa o comanda iti dau ei formulare si tu scrii codul produsului si numarul de bucati dorit. De castigat, nu castigi cine stie ce. In functie de cat de mare e comanda (suma in lei) vei primi un discount. Adica spre exemplu, daca ai comada de 5 milioane, ai dicount 20%. Adica tu strangi de la persoane 5 milioane si platesti la firma 4 milioane. Iti ramane un milion. Asta a fost un simplu exemplu, nu stiu daca chiar asa sunt procentele.
Eu am ajuns la concluzia ca nu se merita o astfel de afacere (am fost la avon). Pierzi mult timp, multe refuzuri, poti sa iei si teapa, nu toti iti dau banii la timp si trebuie sa pui de la tine, etc.
Oricum succes!