Mai bine eutanasiata si iti iei alta sanatoasa, nu e problema, ca daca se chinuie, nu e deloc bine si e pacat, poate o merge cu tratament dar te complici, cine stie ce efecte secundare or avea.
Dacă ai avea un copil cu epilepsie l-ai eutanasia?
Exact!
Eu i-am zis doar in cazul in care nu se poate trata si pisica s-ar chinui, atata tot, toti stapanii de animale cand au o boala incurabila care ii chinuie, considera ca eutanasia le scapa pe animale de chin, dar evident ca nu, daca se poate face ceva.
Si cu copilul sincer? Daca ar avea o boala incurabila netratabila care l-ar face sa se chinuie mult si mereu, sincer as prefera asa, nu sunt de acord cu chinul iremediabil, ca nu-si are sensul. Faci rau cuiva daca il lasi sa se chinuie.
Cu tratament epilepticii o duc f bine, desi e boala pensionabila pentru ca oricand ai putea face o criza parca. Unii si-au spart dintii in criza, aoleu...doamne.
Am avut o pisica bolnava de epilepsie, am gasit-o pe strada, cred ca cel care a lasat-o stia de ce. Am aflat a doua zi ca-i bolnava, am cautat medicamente, nu a mers, iar in a treia zi a murit in chinuri. Crizele erau frecvente, medicamentul ineficient, ma gandeam deja s-o eutanasiez, dar n-am mai apucat sa-i curm suferinta.
Cauta un tratament, daca nu merge, du-o si eutanasiaz-o. Este cel mai uman lucru cu putinta in lipsa unui tratament eficient.
Cere ajutorul și sfaturile unui medic veterinar.
Dar, normal, dacă stările se agravează, decât o viață în suferință, mai bine eutanasierea pisicii.
Deniissel întreabă: