Sunt diferente foarte mari. cauta pe google. amstaff e rasa de lupta. depinde ce calitati cauti la un caine
Depinde pentru ce il vrei:
companie-amstaff
paza si protectie-ciobanesc german
Eu in vara ma gandesc sa-mi iau un amstaff,e exact cainele care mi-l doresc.
Daca ai un caine gen amstaff ca cica e mai fioros nu o sa pari mai smecher fata de prietenii tai sau pe cine vrei tu sa impresionezi,mai repede ai impresiona daca ai avea un caine bine dresat,care iti asculta doar tie comenzile si stie tot felul de trucuri,decat un caine agresiv de care toata lumea sa fuga de frica sa nu scape si sa-i faca praf.
Daca vrei un caine agresiv cumparati frate un presa canario,pitbull-ul si amstaff-ul sunt caini de lupta,mai ales pitbull-ul,asta nu are nici o legatura cu oamenii,acesti caini au o problema cu alti caini,nu cu oamenii, dimpotriva acesti caini iubesc oamenii si copiii. Dar daca nu place o persoana sau le face ceva o sa-l tina minte si niciodata nu va fi prietenos cu acea persoana, dar poate sa accepte o persoana si daca o vede foarte rar(de obicei asta in cazul amstaff-ului, aceasta rasa fiind o inbunatatire a pitbull-ului, eliminandu-i din agresivitate)
Abdul_Geaner_1998 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: