| Floreenofficial a întrebat:

Daca ati avea de ales dintre un caine si o pisica ce ati alege?big grin(Raspunsul amandoua nu se accepta). De ce?
P. s. eu as alege un caine :X.fiindca sunt dragalasi, isteti, devotati stapanului si bat din cozi :X

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Buna!

un caine as alege si eu! tot din aceleasi motivetongue pentru ca sunt devotati pot fi dresati. iar cainii in comparatie cu pisicile simt cand stapanul este trist sau vesel!

20 răspunsuri:
| Gube a răspuns:

Hey!
Un caine, eu cred ca o pisica nu are sentimente fata de stapan, tocmai de aceea nu poate fi dresata, iar un caine poate fi foarte dragastos si loial orice s-ar intampla... chiar vreau sa-mi iau un caine... cred ca la primavarahee hee
Ciao!

| just|breathe a răspuns:

Un caine:X.pentru ca defiecare data cand intri pe usa te pupa si da din coada.de parca nu te-ar mai fi vazut de secole... pisica cred ca nici nu se deranjeaza din dormit...chiar daca e delicata, toarce si miorlaie... ea nu te uita daca ai certat-o, cainele in schimb te iubeste neconditionat:Xtongue.

| Mihaic93 a răspuns:

Eu as alege un sobolan! e cel mai preferat!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Pai fiecare cu ce'i placehappy. De ex eu asa alege o pisica pentru ca le adorlove struck

| lola a răspuns:

Un caine.Pentru ca imi dorec unu de cand eram mica si mi-ar place sa ies afara cu catelu si sa ii arunc mingi si sa ma joc cu el... Pisicile stau in casa toata ziua. Mi cam frica de ele, sincer sa iti spunlaughingSe agata cu gearele alea de hainele mele si is firave si ma zgarie si parca mi se scurg printre degete cand incerc sa le ridic de jos si nu ma pot apara de un hotlaughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Pentru moment programul nu imi permit sa imi iau un animal de casa. Nici macar un barbat!

| elenacata a răspuns:

Eu as alege un caine... din aceleasi motive.

| MM a răspuns:

Un caine. E mai dragalas, mai cuminte, te asculta.Nu-mi plac pisicile deloc.Am observat o chestie.Cand stai la masa, cainele asteapta umil la picioarele tale sa-i dai si lui ceva sa manance, pe cand pisica iti da tarcoale si daca te-ai intors 5 secunde cu spatele, isi baga gheara si iti fura din farfurie.Gesturile lor descriu doua categorii de oameni : prietenii adevarati si cei falsi.

| iulia23 a răspuns:

O pisica. Pisicile au personalitate, fac numai ce vor, dar sunt si ele dragastoase, le place sa fie alintate si sunt lipicioase. Am avut o pisica care ma astepta la usa si cand intram in casa sarea pe mine sa o iau in brate si sa o smotocesc; veneam acasa cam pe la aceeasi ora in fiecare zi si inainte cu o jumatate de ora-o ora statea in fata usii nemiscata pana veneam.

| dyna_1486 a răspuns:

Un catelush:X....nu imi plac pisicile.

| cheloo74 a răspuns:

Eu AM o pisica. Seamana cu a lui dianne17.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu trebuie sa aleg, stau la casa, am si caine si pisica si sunt cei mai buni prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu prefer cateii, sunt veseli, tot timpul au chef de joaca, devotati, nu sunt mofturosi la mancare... pisicile imi par cam mofturoase, viclene, daca nu au chef de joaca isi ridica coada si te lasa cu ochii in soare...nu cred ca m-as intelege cu o pisica...

| simona24 a răspuns:

Depinde f mult de programul pe care il ai tu.Cainele necesita o atentie mai multa decat pisica.Inainte de a achizitiona un animalut prima intrebare care trebuie sa ti'o pui este "Ce voi face cu el cand voi fi plecata in concediu sau voi lipsi de acasa cateva zile"in facut de raspunsul la aceasta intrebare vei sti ce sa iti iei, catel sau pisica.

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna.

Nu-mi prea plac pisicile, de asta as alege un cateluuuslove struck Prietenul omului happy

xoxo.

| coorooloo a răspuns:

Parerea me este sa iti ei doi catelusi mici si dresati care sunt foarte jucausi si sa ii tii numani in casa intr-un spati amenajat pentru catei.

| Anca a răspuns:

Eu sunt o "mama" de pisici 100% Nu am avut niciodata caine. In schimb am crescut 5 pisici. Poate si mai multe, cu alea din juru blocului pe care le hranesc.
Imi plac si cainii si pisicile si toate animalele. Studiez medicina veterinara, deci evident ca-mi plac.
Dar mie mi se potrivesc mai bine pisicile :
1. Pt ca programul nu mi-ar permite sa tin un caine.
2.Pt ca toti cainii au un miros care nuºmi place si care se simte in casa oricarei persoane care are caine.

Nu-mi plac oamenii care zic : Vreau caine pentru caºi loial.

Dragilor, voi vreti un supus sau un egal?
Oamenii astia vor de fapt sa fie sefi si cum nu pot nicaieri o fac la ei in ograda, cu cainele lor, dand ordine : sezi, culcat, musca etc.

O pisica are personalitatea ei. Nu se lasa condusa si nici nu conduce pe nimeni. E independenta si egala cu al ei stapan.
Eu ador pisicile. In mom asta am 2 motani pe care ii iubesc ca pe ochii din cap.

| mari_3334 a răspuns:

Un caine love struck sunt atat de dragalasi love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege pisica, nu-mi plac cainiitongue
de Halloween ma costumez in pisicabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica

Întrebări similare