Eu una prefer sa nu comentez subiectul asta pentru ca as fi mult prea dura si as folosi cuvinte f urate la adresa majoritatii romanilor.
Pot spune doar ca majoritatea sunt niste ordinari
Chiar imi pare rau pentru ele nu pot sa vad nici un caine pe strada ca deja sunt gata sa il ingrijesc si mie imi pare rau ca iubesc atat de mult animalele dar n-am voie sa imi iau unul dar mi-am convins parintii sa imi iau o nimfa sunt fericita dar cand ma gandesc la cainii de pe strada mi se rupe inima
Ba da...eu iubesc animalele si cand mi-a murit cainele am plang vreo saptamana...nu stiu ce sa facem, eu iubesc prea ult in special piscile si as vrea sa se creeze un centru.adica daca oamenii nu mai pot avea grija de animale sau le gasim pe strada sau sunt ranite le ducem acolo. sa fie hranite ajutate si apoi sa fie date spre adoptie la o mica taxa si lumea sa doneze pentru centru.ar trebui sa facem o petitie, dar cine sa se ocupe de asta pe timp de criza?
Buna, inteleg ce spuneti si chiar imi pare rau de bietele animale.Ar trebui sa se construiasca nista adaposturi cum sunt in America, Spania si multe alte tari civilizate.