Incearca si vei vedea....iti dai ignor de pe un id pe altul...hahahahaha....si vezi rezultatul...bafta
Hi.Deci daca ii dai ignor. tu nu`i mai poti trimite acelei persoane msj.pana nu o scoti din lista de ignor.Si cat timp se afla acolo. tu vei aparea in lista lui/ei de mess. dar degeaba iti scrie.nu`ti apare nimic.
Pupici:*
Din momentul in care i-ai dat ignor nu ii mai poti trimite mesaje, iar mesajele pe care ti le trimite persoana respectiva nu le mai primesti pentru ca ignor inseamna sa il ignori!
No bine mersi de raspunsuri all
eh mah cosmin ii un animal ala la care am vrut sa ii trimm messu si ii un hobby sa vb pa mess :p [ sorry da alta categorie n'am avut idee:p
Trebuie sa-i add ca sa-i poti scrie ceva, iar daca-ti scrie el primesti daca nu e la "ignore list" (daca e acolo nu primesti nimic). Am experinta cu ingore si add(din cvauza unui nesuferit)sper sa te ajute
Daca ii vei da ignor nu vei putea sa ii trimiti mesaj sau sa il adugi in lista.prima data trebuie sa il scoti de la ignore sau poti sa ii trimiti mail.
noapte buna
E un hobbi'u sa vb aiurea sau e un animal cel caruia ii trimiti mesajul. pentru ca esti departe de ce cauti. mai multa ordine
anonim_4396 întreabă: