Ba da! pentru ca ghearele sunt vascularizate. daca chiar vrei poti sa i le tocesti putin cu o caramida sau altceva.
Nu i le taia "din carne". dar mai bine ii cumperi de la pet shop un sisal sau ii pui o scandurica fixata bine de ceva ca sa nu-si ascuta gherutele pe canapea...
O va durea nu inkerka s i le tai pentru ca s poate dupa aia s nu ii mai greasca ghearele sh d pinde d varsta daca ar peste 1 an nu i le taia k s poate s nu i le mai creasca si nu s va mai putea catara sh poate sai curga sange
Chiar este indicat sa i le tai, dar nu pre adanc, usor si cu grija numai varfurile exfoliate. Daca nu vrei sa risti, in cearca la un pet salon.
Buna!
Da logic ca o va durea...in plus ele cu ghearele si dintii se apara de alti motani sau de alte pisici... fa ce vrei dar sfatul meu este sa nu ii tai ghearele
Am vazut la TV cum taia unghiile la pisici la ...salon special pentru asa ceva...Incearca acolo...
Trebuie sa le tai undeva unde este lumina, si milimetric! 1 milimetru stiu ca se taie, sau unde vezi ca incep vasele de sange, acolo te opresti sa mai tai, ca o sa-i dea sange. dar mai bine le lasi asa
Florentina_alexandru întreabă:
Deniissel întreabă: