Nu moare (dar nu este bine)... Daca mergi undeva poti sa umpli aceea cutiuta cu mai mult mancare ca de obicei
Intr-o zi nu se poate intampla nimic grav, ideea este sa nu devina rutina. Daca pleci undeva, nu trebuie sa pui multa mancare intr-un recipient mare, pentru ca se fac cojile alea si nu ajuta la nimic. Este mai bine sa pui mai multe recipiente cu putina mancare. Improvizeaza ceva... ai putea spre exemplu sa pui cateva capace de la borcane cu seminte in partea de jos a coliviei sau oricum iti e mai accesibil.
De murit no muri dar nici bine nu ii e.Dar nu poti sa ii pui mancare acolo mai mult sa aiba si pentru ziua in care ai treaba.
Tu daca nu mananci vreo 3 zile cum te simti? slabita, nu? la fel si el
daca il iubi, hranestel
Pai sigur nu moare pot sa reziste pana la 7 zile fara mancare dar poate sa se imbolnaveasca funda te rog frumos:X
Dar ce ai cu el? Nu ti-e mila?
daca ai treaba umple-i recipientul cu mancare si pune-i si pe jos dupa ce ii cureti colivia.Dar pune-i in zona unde stii ca nu se gainateaza.
Ai grija si la apa. Schimba-i-o zilnic. Sa fie apa plata. E cel mai bine.
http://www.ptroa.co.il/petition/index.php
Semneaza petitia si da-o mai departe
Care ar fi motivul sa nu il hranesti?
Lume buna, daca faceti asa de ce va mai cumparati animale?! sa va bateti joc de ele?
Nici tu daca nu mananci o zi nu moare.asa si el, nu moare dar nici bine nu o sa se simta.Mai bine nu incerca sa nu ii dai.pentru binele lui
Il gaseste cu picioarele tepene in sus dar ar bataiala in el
Asa sta papagalu ca si cum ar fi constipat, vai de **** lui. Il da la caine, ce dracu sa faca cu el, daca o fi teapan
In nici un caz papagalul poate sa reziste chiar si mai mult gandeste-te ca e o pasare ca toate celelalte de pe afara ele pot manca mereu?
Multumesc pentru raspunsuri...chiar daca unele nu au fost prea primitoare...nu am vrut de cat sa stiu.Eu nu pot sa am grija mereu de el pentru ca sunt mai mult plecata, dar nu mi sa intapmplat sa il las nemancat.Imi este mila de el si il iubesc foarte mult, asa ca nu va mai dati cu parerea fara sa stiti! Am grija mereu de el si cu probleme si fara!
Nu moare. daca ii pui multa mancare nu moare. dar ii perus sau papagal din acela mare? eu cred ca daca are multa mancare nu are cum sa moara.