| DoDo a întrebat:

Daca intr-o casnicie sunt doi oameni cu aceeasi zodie.cum se inteleg?
Oamenii din zodia aceea se inteleg bine?
Se inteleg doua persoane din aceleasi zodii?
Funda!
De ce da/nu?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zodia e doar o prostie important e ca acele persoane sa se inteleaga bine asta depinde de ce copilarie a avut fiecare, daca amandoi au fost educati si nu au avut multa libertate inseamna ca o pot duce pana la capat foarte bine nu exista riscul de a fi inselat cineva.

| Robert a răspuns:

Nu te mai lua dupa zodii si compatibilitati.Nu sunt adevarate.

| Cappuccinooo a răspuns:

Buna!
Uite ce am gasit :
http://www.acvaria.com/tabel_compatibilitati.htm
Se spune ca extremele se atrag.Persoanele nascute sub acelasi semn zodial,teoretic, nu se vor intelege pentru ca au cam acelasi temperament.De exemplu:Daca unul este orgolios si celalalt va fi la fel, nimeni nu va lasa de el pentru ca "va pierde teren". Astfel se ajunge la divort...[Asta e explicatia din perspectiva mea]

| Cappuccinooo a răspuns:

*zodiacal straight face ma scuzati kiss

| educatie2021 a răspuns:

laughing Nu zodia conteaza. Ele sunt tiparul majoritatii. Adica, nu toti tauri sunt la fel, sau toti sagetatorii. Majoritatea leilor sunt cum spun astrele dar nu toti. Deci nu cont daca se inteleg bine sau nu zodiile. Important e cum te intelegi cu pers care e aceeasi zodie ca si tine.
Dragostea nu tine cont de zodie si categoric nu ii va da socoteala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la perfect la dezastruos.

| sanders a răspuns:

Cei care care chestia asta cum ar fi ca doua persoane de zodie una x si una y exact acele persoane o sa se certe si o sa aiba neintelegeri. Daca nu iei lucrul asta in considerare nu o sa se intample nimic

| AҜane a răspuns:

Eu nu cred ca e asa cum se spune :,, oamenii cu aceeasi zodie nu se inteleg,,. Una dintre cele mai bune prietene ale mele este aceeasi zodie cu mine si ne intelegem bine. Am fost cu un baiat care are aceeasi zodie ca mine si ne-am simtit bine impreuna. Poate or fi si exceptii, nu stiu.

| faranume_2206 a răspuns:

Mi se pare o porostie chestia asta cu zodiile. Nu conteaza ce zodie sunteti ci cum va intelegetiwinking