| Laurentziu1234 a întrebat:

Daca ma musca un caine ce sa fac? Sa ii prind piciorul si sa îl rup si se va opri din muscat?

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

În primul rând, e bine să ai vaccinul antirabic făcut. Apoi, în cazul unui atac, încearcă să îl culci la pământ și să exerciți o presiune mare pe gâtul lui. Ca și când ai vrea să îl sufoci. Nu încerca să te smucești din strânsoarea lui, pentru că colții unui câine pot fi greu de deschis cu mâna unui om și riști să agravezi rana. După ce e la pământ, poți încerca, de asemenea, să îi ataci punctele sensibile: spre exemplu, ochii.
Îți urez numai bine!

13 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Piciorul tău? Da, îți amorțește și nu mai simți durere, câinele se plictisește și pleacăhee hee

| Lukasssz a răspuns:

Sa il musti si tu!

| Zuzu1991 a răspuns:

Ridici privirea la cer si spui
Isuse, te rog mult sa mi-l trimiti pe Chuck Norris pentru 2 minute
... amin

| Zuzu1991 a răspuns:

Lool, spraytag ma ignora

"analfabetule" rolling on the floor
in afara de ce ti-a spus SevenScents, mai am 2-3 probleme micute:
1. "Cu cine ai facut religie?"... poate e: cu cine am facut lb. romana
2. ce ofuscata mica esti, sari in sus ca a pus cineva un i in plus, si cum ti-a spus SevenScents, nu vezi barna din ochiul tau

0. ii spun lu' Geezaz exact cum am chef sa ii spun, ce te doare pe tine?!?

in plus NU am facut religie, cum era aia:
daca nu intelegi stiinta, atunci mai bine te apuci de religie, deci ma bucur ca tu ai facut religie big grin

PS vad ca 2 e putin spus, te-ai ofuscat asa de rau ca ma ignori, esti "TARE", chiar ma bucur ca ai facut religie big grinbig grinbig grinbig grin

| RobertMoon a răspuns:

Il apuci de cap si ii bagi degetele in ochi

| Ofiintă a răspuns:

Pe o pagină de Facebook erau prezentate speciile de șerpi veninoși care se regăsesc în zonă.
Cineva într-un comentariu a menționat faptul că, dacă o mușcă pe soacra lui, șarpele va fi cel care va muri.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Sa iti iei altul, ala de musca mana ce ii da de mancare nu merita tinut pe langa om.

Răspuns utilizator avertizat
| PringAloe a răspuns:

Te duci la medic sa-ti faca injectii, apoi daca-i rupi piciorul te duci si cu cainele la veterinar rolling on the floor)

| sunmetal11 a răspuns:

Cumpara-ti un fluier anti caini!

| Molusca a răspuns:

Ești groaznic!