Bună!
Mie îmi plac aproape toate animalele în special căţeii şi porcuşorii de Guineea. Am avut un porcuşor de Guineea timp de opt ani şi a murit acum două luni şi am fost foarte tristă...
Pa-pa.
Buna!
Da?
Pai si eu iubesc tigrii.
http://t1.gstatic.com/......tp?/images
Mai ales cei albi.
In schimb urasc SARPELE!
Te pup!
In primul rand nu se scrie care-i ci care este si in al doilea rand imi plac in special lupii
Vaaai pisii, ştii tu mai bine!
Sincer, nu mă interesează
Eu scriu cum îmi e mai uşor, ok?
Sari tu repede cu gura! Este corecta si exprimarea ei! Sa comentezi dupa ce treci pe la scoala, ca nu-mi arde acum sa fac gramatica cu tine.
Mersi, pisii :*
Miku-chan, chiar asa?!
Chiar aşa ce?
''Pisii''?!
Da, pisii
O sa explodez daca mai imi spune vreodata cineva asa!
Nu-ţi place nici dacă îţi spune Ashadow?
Pisii, crede-mă că şi mie îmi zic aşa destui ţâgani.
Nu, nu-mi place nici daca imi spune asa Ashadow. Oricum, el imi spune ''baby''. Aia cu tiganii, stiu cum e! Doar ca mie imi zic ''lady''.
Mie îmi zic "pisi" sau "iubire". Apoi zic ceva de genul: "Ce bombă eşti!", iar după ce-i înjur oleacă ei zic "Vai, pisii zgârie". Şi după chiar îi zgârii, că am unghii lungi. Şi, ca toţi, încep să plângă
Nu, serios!
Faza e ca la mine pronunta exact cum se scrie. Gandeste-te, mergi pe strada si strga unu' ''lady''! Daca tu ii zgarii, eu fac omleta, dar nu o mananc, ca mi-e scarba de oua negre!
Hă hă, tare. Dar nu vreau să fac asta că deja ştie tot cartierul că sunt rea şi malefică, nu vreau să ajungă să sune şi la poliţie pentru mine.
Eh, la mine in cartier nu prea sunt copii. Babaciuni care mai de care, carora le fac ultimele momente din viata un calvar.
La mine sunt mulţi şi mă super disperă!
Cum am mai zis: i-aş omorî pe toţi dacă aş putea! Aproape toţi.
Inca mai tin minte...Am avut un baiat in bloc (s-a mutat din oras) cu un an mai mare ca mine, si cand ma vedea striga : ''Te rog, bestie, nu din nou! ''
Despre omorat... Am o lista mare, ca listele facute pentru Mos Craciun cand eram mica.
Ce tare.
La mine, unu chiar m-a zis lu' mă-sa că l-am bătut. Ăla a venit cu mă-sa în faţa blocului să se ia de mine, dar când a auzit că doar mi-am înfipt puţin ghearele în mâna lui a început să râdă şi să-i zică lui fiusu: "Ce bărbat eşti tu?". Şi ăla mi-a promis că vine cu nu ştiu ce tipi să mă bată. Acum un an! A fost bestial
Baietii din ziua de azi sunt niste lasi! Daca le tragi un sut, ceva, imediat se tavalesc pe jos si incep sa zbiere!
Ştiu...
alExUtZaDraGUtzICa întreabă:
Cora18 întreabă: