| TurnOn a întrebat:

Daca pui intr-un vas mic niste apa 1-2cm si pui hamsterul pitic acolo... El se spala sau inoata adica ii place sau no? Se ineaca? fundita!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Nuuu! @Didi19, nu e bine ca hamsterul să se joace în apă, nu-i priește, este foarte sensibil. Trebuie să-i iei un dipozitiv special cu picurător pentru apă. Te rog citește mai multe aici http://www.zooland.ro/......-4618.html
Mari succese!

7 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Prietena mea a facut la fel si i-a murit. Si hamsterul meu a murit marticrying

| antimulte a răspuns:

De ce sa pui apa? Rozatoarele astea de talie mica precum hamsterii nu au nevoie, se ineaca cu apa ceea ce in mod sigur nu are cum sa ii placa...

| TEODORAsweet a răspuns:

NU il pune! vrei sa moara ca asa am facut si eu si a murit si am avut hamster pitic rusesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@DarlYnG sa stii ca m a uimit ce ai scris. si eu am purcelus de guineea (al 2 ) de 3 ani aproape. poate o fi un chin pentru tine dar pentru el/ea nu este. ei inoata de placere. pentru ca le place in apa.

| PinguinuL a răspuns:

Ioi măi vezi să nu-l ineci :-s
păi depinde cât de micuţ e puppy dog eyes

| DarlYnG a răspuns:

Eu am porcusor de guineea si sincer e un chin pentru mine sa ii fac baie fiindca nu sta.Inoata doar daca e apa foarte mare din dorinta de a se salva. Daca nu ai incercat pana acum pune-i putina apa calduta in ceva.si niste prosoape(de preferat sa fie jos deoarece poate sari) si daca sta foarte bine daca nu sare si sa nu ude pe jos... sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| LoLo_5094 a răspuns:

Si eu am avut hamster,dar nu era nevoie de apa,nu i-am pus apa sa se spele, in general hamsterilor nu le place apa, pot muri din cauza astasad tu faci cum crezi Succes